Бела техника

Бела техника

Фрижидери

VOX фрижидери

Фрижидерите VOX не се само уреди дизајнирани за складирање на храна чувствителни на температура. Тие ви даваат можност да го организирате вашиот простор на свој начин и совршено да ги склопите во вашата кујна.. Зад нивното производство се годините на иновативно размислување и тестирање дека храната што ја купувате гарантира дека ќе го издржат тестот на времето.

Машини за алишта

Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!

Машини за садови

VOX  машини за садови

VOX  машини за садови - ги негуваат вашите садови со грижа и на деликатен начин, така да тие стануваат чисти и блескави. Со исклучително тивко работење вашата кујна ќе стане место каде што ќе може да уживате.