VOX ELECTRONICS

НАЈНОВИОТ

VOX машини за садови LC 45

12 кoмплети, одложен старт, ECO програм 30мин, "пола" перење, пречки на долна фиока који се спуштат.

VOX тостер сендвич SM-2096M

Автоматска контрола на температура, топлотно изолирани рачки, сигнални лампи, систем за заклучување, простор за чување на кабелот

VOX НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Станете дел од нашите социјални мрежи, како
да бидат информирани од прва рака за најновите
вести и иновации од Vox-а:

ИЗБЕРЕТЕ ПАЗАР:

НАЈПОПУЛАРНИТЕ ПРОИЗВОДИ