Машини за алишта

По страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Бројот на превртување на центрифугата
Технологија
Прикажи повеќе
Максимален капацитет за перење
Екран
Бојата
цена
dos-r
1 Производи
Pročitajte

VOX Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!