Машини за алишта

Машини за алишта

Машини за перење алишта

Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!

Машини за сушење алишта

Машини за сушење

Временските метеоролози честопати се мешаат, па не можете секогаш да се потпрете на тоа дали навистина ќе биде сончев ден. Поради тоа, нашиот машини за сушење алишта се многу посигурен избор. Тие имаат голем капацитет и го олеснуваат пеглањето на алиштата, бидејќи се дизајнирани да спречат гужва.