Машини за алишта

По страна
Filtriraj
Ресетирај филтри
Бројот на превртување на центрифугата
Максимален капацитет за перење
Технологија
Прикажи повеќе
Екран
Бојата
LED екран
цена
steamassist
7 Производи
Pročitajte

VOX Машини за перење

Тие изгледаат елегантни, имаат голем капацитет и, заштеда на енергија, ја зачувуваат природната средина. Сите ваши алишта може да се мијат во само 15 минути. Одличен избор!