Клима уреди

Клима уреди

Инвертер Сплит систем kлима уреди

Инвертер Сплит систем kлима уред

Тие користат напредна технологија која ја регулира брзината на работата на компресорот, што ја намалува потрошувачката на енергија и побрзо ја постигнува посакуваната температура.

Сплит систем kлима уреди

Сплит систем

Витамин Ц филтерот го исполнува воздухот со потребниот витамин Ц, кој ја омекнува кожата, го намалува стресот и има бројни терапевтски придобивки. Сега можете да ги подобрите климатските услови на вашиот дом, каде и кога сакате, со активирање на безжичната мрежа. Сите функции се достапни на вашиот компјутер, таблет или паметен телефон со само еден клик. Вдишете поздрав и почист воздух, бидејќи нашите системи за климатизација го користат гасот R410 кој не им штети на природната средина, го одржува вредниот слој на озон и е вистински кулер за во иднина.

Мулти сплит kлима уреди

Мулти-сплит клима уред

Овој комерцијален систем за климатизација ви овозможува да ладите или загревате повеќе простории само со една надворешна единица. Поврзете две, три, четири или дури пет внатрешни единици во VOX мулти-сплит надворешната единица и уживајте во балансираната температура на вашиот дом или деловен простор.

Пренослив клима уред

Преносливи климатизери

Дали понекогаш сакате да го исклучите вашиот ѕиден климатик и да го пренесете во друга просторија за да го оладите или да го загреете? Преносливост е најдобрата карактеристика на нашите преносливи климатизери. Без разлика која соба сакате да ја направите за пријатен престој, тоа ќе биде направено за кратко време.

Преносливиот клима уред е идеален избор и ако не можете да монтирате друг клима уред.