Машина за миење садови LC15A22-IX Машина за миење садови LC15A22-IX

Машина за миење садови LC15A22-IX

Шифра на артиклите : LC15A22IX
Barkod: 8606019602451
Провери достапност
0+ komada na lageru
15 Комплети
15 Комплети
Брзо перење 30 минути
Брзо перење 30 минути
Одложен почеток
Одложен почеток
Сигурно заклучување
Сигурно заклучување
зачувајте ги во омилената ваша листа
Pomoć
Спецификација
Карактеристика Вредност
Категорија Машини за садови - Ширина 60 сантиметри
Тип Ширина 60цм
Број на комплетот 15
Тип на контрола Дигитален
Бројот на програмите 7
Програми Prewash, Quick 30min/40°C, ECO, Super 50min/65°C, Delicate 40°C, Daily 60°C, Intensive 65°C
Бројот на температурата 4
Температура °C 40-50-60-65
Класа за перење A
Класа за сушење A
Гаранција 5 години
Технологија 15 Комплети, Брзо перење 30 минути, Одложен почеток, Сигурно заклучување
Потрошена вода при стандарден циклус 9 л
Потрошена енергија по стандардниот циклус 0.94 kWh
Класа на енергија A++
Почеток/пауза Да
Предперење Да
Опција за пола перење Да
Показател на преостанатото време на перењето Да
Показател на циклусот во миењето Да
Показател на циклусот во перењето Да
Показател за недостатокот од сол Да
Прилагодлива горната корпа Да
Филтер Нерѓосувачки челик
Скриен греен елемент Да
Заштита од истурање Да
Висина без работна површина 820 мм
Прилагодлива висина + 20 мм
Напон/ фрекфенција 220V - 240V / 50Hz
Осигурач 10 A
Бојата Inox
Нето тежина 47 кг
Вкупна тежина 49 кг
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 162 ком
Технологии
Една гарнитура вклучува длабока и плитка чинија, чинија за десерт, чаша, шолја и чинија, прибор за јадење и кафена лажичка. Одредени модели имаат капацитет за 15 такви комплети.
Брза програма од 30 минути што комбинира перење и плакнење на садови на температура од 40°.
Со активирање на оваа опција е можно да се прилагоди, т.е. да го одложете почетокот на циклусот на перење и до 24 часа. Временските интервали зависат од моделот.
Функцијата за безбедносно заклучување е тука за да спречи несакано активирање на уредот, на пример за време на играта на детето.
Препорачуваме

Слични производи

Коментари

Остави коментар