Телевизори

Телевизори

РЕВОЛУЦИЈА НА РЕЗОЛУЦИЈА

UHD (Ultra HD) со четири пати повеќе од количеството на пиксели може да прикаже четири пати појасни детали. Ултра HD има резолуција од 3840x2160 пиксели - малку пониска резолуција отколку резолуцијата 4096x2160 гледана на екраните на кино.

ПАМЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР - ПАМЕТЕН ИЗБОР

Во светот каде што сакаат да  споделуваат, коментираат и твитуваат нови зборови и каде целата твоја компанија на "мрежата" е едноставно незамислива што не сте дел од таа приказна,  решивме да ви го олесниме користењето на VOX SMART TV за да пристапите на Интернет. Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени видео материјали или да слушате музика на You Tube, да разговарате со пријателите преку Фејсбук и Твитер, заедно со SMART, ќе го направите сето тоа на еден уред, побрзо, полесно и поефикасно од фотелјата, плус сите во висока резолуција и уште повеќе квалитетен звук. БИДЕТЕ ПАМЕТНИ И ВИЕ И ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР!

ЕДИНСТВЕН ИСКУСТВО НА СЛИКА СО ПРИРОДЕН КОНТРАСТ СО НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН

 Квалитетот и сигурноста, придружени со јасен контраст и живописни бои, овозможуваат целосно уживање во сликата. Со квалитетни екрани, дигиталните приемници за прием на дигитални сигнали и сите потребни врски ќе ги допрат сите светски стандарди. USB медиа плеер со поддршка за мноштво мултимедијални формати со кристално чист звук ќе донесе кино доживување во вашиот дом. Со PVR опција, снимете ја вашата омилена содржина на телевизиски канал на која било USB надворешна меморија.