Вградена техника

Вградена техника

Вградени плочи

Вградени плочи

Ако сакате да вашата вградена плоча целосно се поклопи со вашата кујна, нашите апарати се дизајнирани баш за оваа намена.Инспиративна и вкусно прилагодена идеја за секој што сака да готви.

Вградени рерни

Вградените печки - рерни 

VOX се истакнуваат со нивниот елегантен дизајн, а и имаат многу напредни функции, флексибилност со висок капацитет и ги гарантираат највкусните подготвени јадења. Инендтификувајте ја вградената рерна која совршено ќе се вклопи во амбиентот на вашата кујна и ќе придонесе за вашата кулинарна вештина.

Вградени машини за садови

Вградени машини за садови

Модерни и современи и прилично не наметливи, овие неуморни домашни помагачи нудат голем капацитет и флексибилност за да можат да одговорат на најтешките задачи што вие ќе им ги поставите. Тие заземаат многу мал простор што им даваат на кујните поатрактивен изглед.

Вградени фрижидери

Вградени фрижидери

Дискретно и беспрекорно се склопуваат со амбиентот во вашата кујна. Тие целосно ги задоволуваат вашите потреби и барања на модерниот животен стил. Нудат подеднакво добри и напредни функции и висок квалитет и капацитет како стандардни VOX фрижидери.

Вградена микробранова

Вокс микробрановите печки – рерни

Нудат голема иновација и можност да уживате во нивни исклучителни перфоманси додека ги спремате омилените јадења. Добро се осветлени така да сте во можност да го испратите целиот тек на припремањето на јадењата, само побрзајте бидејќи саатите ќе станат минути.