Lavatriçe

për faqe
Filtriraj
Ponastavi filtre
Numri i rrotullimeve të centrifugës (rpm)
Teknologji
Trego më shumë
Kapaciteti maksimal i larjes
Ekran
Нgjyra
Ekran LED
çmimi
steamassist
9 produktit
Pročitajte

VOX Lavatriçet VOX

Kapacitet i madh, programe praktike dhe të dizenjuara me kujdes iu janë përshtatur stilit të shpejtë dhe modern të jetesës. Lavatriçet VOX janë të përshtatshme edhe për larjen e rrobave të fëmijëve tanë, kujdesen për lëkurën e ndjeshme, sepse përdorin teknologjinë e avancuar e cila nga rrobat thellësisht heq 7 alergjenët më të shpeshtë dhe 4 lloje të bakterieve. Zgjidhje e mençur.