Teknikë e bardhë

Teknikë e bardhë

Frigoriferë

VOX frigoriferët

VOX frigoriferët nuk janë vetëm pajisje të destinuara për ruajtjen e ushqimit të ndjeshëm ndaj temperaturave. Ata ju ofrojnë mundësi që të organizoni hapësirën në mënyrën tuaj dhe që ti përshtatni në mënyrë të përsosur në kuzhinë. Mbrapa prodhimtarisë së tyre qëndrojnë vite të të menduarit inovativ dhe testime të cilat artikujve të cilët ju i bleni i garantojnë që do të durojnë testin e kohës.

Lavatriçe

Lavatriçet VOX

Kapacitet i madh, programe praktike dhe të dizenjuara me kujdes iu janë përshtatur stilit të shpejtë dhe modern të jetesës. Lavatriçet VOX janë të përshtatshme edhe për larjen e rrobave të fëmijëve tanë, kujdesen për lëkurën e ndjeshme, sepse përdorin teknologjinë e avancuar e cila nga rrobat thellësisht heq 7 alergjenët më të shpeshtë dhe 4 lloje të bakterieve. Zgjidhje e mençur.

Enëlarëse

Enëlarëset VOX

Enëlarëset VOX kujdesen për enët tuaja në mënyrë delikate, ashtu që bëhen të pastërta dhe të shkëlqyeshme. Me një punë jashtëzakonisht të qetë kuzhina juaj bëhet një vend ku vetëm mund të kënaqeni.