Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX

Аспиратор CGL 950 IX

Шифра на артиклите : CGL950IX
Barkod: 8606019603175
Šifra proizvođača: CGL950IX
5 години
зачувајте ги во омилената ваша листа
Pomoć
Led light
комплетната линија на аспиратори е опремена со LED светла, кои освен што обезбедуваат силно осветлување на површината за готвење, значително заштедуваат електрична енергија.
Можност за рециркулација
аспираторите за рециркулација црпат чад, непријатни мириси и испарувања од готвењето кои потоа минуваат низ филтерот, по што чистиот воздух се враќа во просторијата.
ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ
Бројот на брзината на работењето
3 брзини за работење
Број на моторот
1
Бојата
Inox
Гаранција
5 години
Класа на енергија
D
Ширина аспиратора
900 мм
Vidi još
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Сила на вшмукувањето
253 m3/h
Вид на светло
LED
Номинална силина на системот за осветлување
3 W
Aluminijumski kasetni filter pogodno za pranje u sudomšini
Да
Вкупна моќност на уредот
128 W
Годишно потрошена енергија (kWh)
60
Дијаметар на издувни отвор
120 мм
Ефикасност на филтрација на маснотии (GFE)
75.9
Класа на ефикасност на филтрација на маснотии (GFE)
Ц
Максимален проток на воздух при нормална употреба
253 m3/h
Минимален проток на воздух при нормална употреба
189 m3/h
Можност за прилагодување на висината
Да
Ниво на бучава
61 dB
Позиција на издувниот отвор
Од врвот
Vidi još
ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА
Нето тежина
12.05 кг
Количински товар (40ftHC контејнер)
310
Вкупна тежина
15.35 кг
Дименѕије апарата (ШxВxД)
898x136x450 мм
Мaксимална висина на декоративниот оџак
900 мм
Мин. висина на декоративниот оџак
520 мм
Vidi još
Дали ти треба помош?

Дали ти треба помош?

Vox electronics се стреми секогаш да им ги обезбедува на своите клиенти потребните информации. Погледнете ги врските подолу ако нарачувате резервен дел, сте заинтересирани за сервисирање на овој уред, пријавувате дефект или ви требаат упатства и други документи за вашиот уред.
Контактирајте не
Контактирајте не

Контактирајте не по телефон за повеќе информации +38122 408 799

Најчесто поставувани прашања
Најчесто поставувани прашања

Ако имате било какви сомнежи, побарајте одговори во делот ЧПП.

Во моментов нема коментари
Аспиратор CGL 950 IX
Аспиратор CGL 950 IX
Декоративни aспиратори
Izaberi količinu
2
1