Машина за перење алишта WM1270-T1G Машина за перење алишта WM1270-T1G

Машина за перење алишта WM1270-T1G

Шифра на артиклите : WM1270-T1G
Barkod: 8606019602376
Провери достапност
0+ komada na lageru
Aqua-logic system
Aqua-logic system
Energetska efikasnost A+++ (-20%)
Energetska efikasnost A+++ (-20%)
Unbalance control system
Unbalance control system
Veliki displej
Veliki displej
зачувајте ги во омилената ваша листа
Pomoć
Спецификација
Карактеристика Вредност
Категорија Машини за алишта
Максимален капацитет за перење 7 кг
Бројот на превртување на центрифугата 1200 rpm
Бројот на програмите 15
Времетраење на програмата Памук 40°C (половина од капацитетот) 190 мин
Времетраење на програмата Памук 60°C (половина од капацитетот) 195 мин
Времетраење на програмата Памук 60°C (полн капацитет) 250 мин
Програми Cotton Pre-Wash 60°C, Cotton Eco 60°C, Cotton Eco 40°C, Eco 20°C, Easy Care, Wool, Allergy Safe, Quick Wash 15min/30°C, Rapid Wash 60min/60°C, Hand Wash, Rinsing, Spin/Drain, Outdoor, Duvet, Jeans, Off position
Технологија Aqua-logic system, Energetska efikasnost A+++ (-20%), Unbalance control system, Veliki displej, Брзо миење 60 минути, Брзо перење 15 минути, Заштита од алергии, Ладно перење 20C, Сигурно заклучување
Функционални тастери Копче за прилагодување на температурата, Копче за прилагодување на брзината на вртење, Копчето за прилагодување на одложениот почеток (1-23ч), Старт/Пауза
Волумен на барабанот 49 л
Пречник на вратата 440 мм
Ефикасност на перењето A
Ефикасност на центрифугата B
Годишно потрошена енергија (kWh) 172
Годишна потрошена вода (l) 10337
Екран Да
Off позиција Да
Класа на енергија A+++ (-20%)
Систем за контрола на работата Eлектронски
Систем за контролирање на дисбалансот Да
Систем за препознавање на дефекти Да
Прикажете го преостанатото време Да
Показатели Индикатор за циклус на перење
Ниво на бучавата (перењето) 58 dB
Ниво на бучавата ( центрифугата ) 79 dB
Гаранција 5 години
Бојата Сива
Дименѕије апарата (ШxВxД) 597x845x527 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 641x881x577 мм
Нето тежина 62,5 кг
Вкупна тежина 64 кг
Технологии
Паметен начин за спасување на време и пари - благодарение на оваа иновација, самата машина за перење VOX препознава кога е половина наполнета со алиштата. ЕСО – штедливата програма за заштеда која го скратува времето на миење автоматски...
Енергетска ефикасност A+++ (-20%) - Благодарение на иновативниот мотор на инвертерот во комбинација со внимателно избрани програми, машините за перење VOX даваат одлични резултати при секое перење. Тие ја намалуваат потрошувачката на електрична ен...
Во случај на дебаланс на алиштата во барабанот, овој систем автоматски ја обновува тежината на полнежот и ја прилагодува брзината на ротација за да постигне оптимални перфоманси на перењето.
Одличен новитет во дизајнот на панелот на VOX машината за перење е голем и интелигентен дисплеј. Со него, можете појасно да ги видите параметрите на поставената температура, брзина и одложен почеток. Стилскиот голем екран е збогатен со вградени до...
Препорачуваме

Слични производи

Коментари

Остави коментар