Teknikë montuese

Teknikë montuese

Pllaka montuese

Pllaka montuese

Nëse dëshironi që pllaka juaj montuese tërësisht të përshatet me pamjen e kuzhinës tuaj, aparatet tona janë dizenjuar pikërisht për këtë qëllim. Ide inspiruese dhe e krijuar me shije për të gjithë ata që dëshirojnë të gatuajnë.

Furra montuese

VOX furrat montuese 

Theksohen me dizajnin elegant, kurse funksionet e numërta të avancuara, fleksibiliteti dhe kapaciteti i madh garantojnë ushqimet e përgatitura më me shije. Identifikoni furrën montuese e cila do të përshatet në mënyrë të përsosur dhe stilike në ambientin e kuzhinës tuaj dhe do të kontribuojë në aftësitë tuaja të gatimit.

 

Enëlarëse montuese

Enëlarëse montuese

Moderne dhe bashkëkohore por edhe që nuk bien shumë në sy, këto ndihmëse të palodhshme shtëpiake ofrojnë kapacitet të madh dhe fleksibilitet ashtu që mund t’iu përgjigjen edhe detyrave më të vështira që mund t’ia jepni. Marrin shumë pak hapësirë që kontribuon në rregullin në kuzhinë dhe i jep pamje më atraktive.

Frigoriferë montues

Frigoriferë montues

Në mënyrë diskrete dhe pa u vënë re shkrihen me ambientin e kuzhinës tuaj. Në tërësi plotësojnë të gjitha nevojat dhe kërkesat e stilit të jetesës bashkëkohore. Ofrojnë njëkohësisht funksione të mira dhe të avancuara dhe kapacitet të madh sic janë VOX frigoriferët standard.

Mikrovalore montuese

Mikrovalore montuese

Zgjidhje e shpejtë dhe e shijshme. VOX furrat mikrovalore ofrojnë një sërë inovacionesh dhe mund të kënaqeni në performancat e tyre të shkëlqyeshme deri sa përgatiten ushqimet e preferuara. Janë të ndricuara mirë kështu që keni mundësi të përcillni tërë procesin e përgatitjes së ushqimit, por ngutuni sepse orët janë bërë minuta.