Televizorë

Televizorë

REVOLUCION I REZOLUCIONIT

UHD (nga Ultra HD) me sasi të pikselave katër herë më të madhe mund të tregojë çdo detaj katër herë më qartë. Ultra HD ka rezolucionin e përgjithshëm prej 3840x2160 piksela – rezolucion pak më të vogël se rezolucioni 4096x2160 që e shohim në ekranet e kinemave.

TELEVIZOR I MENÇUR – ZGJIDHJE E MENÇUR

Në botën ku like, share, comment dhe twit janë fjalë të reja dhe ku e tërë shoqëria janë në ’rrjet’ thjesht është e pamundur që të mos jeni pjesë e historisë. Pikërisht për këtë arsye, kemi vendosur që me anë të televizorit VOX SMART tërësisht ta lehtësojmë qasjen në internet. Pavarësisht nëse dëshironi të dëgjoni muzikë në You Tube, të chatoni me miqtë nëpërmjet Fejsit dhe Tviterit, me opsionin SMART me lehtësi do t’i bëni të gjitha këto nga kolltuku juaj.

Plus, të gjitha me rezolucion të lartë dhe me tingull edhe më cilësor. Bëhuni smart, edhe ju por edhe TV juaj.

EKSPERIENCË E VEÇANTË E IMAZHIT ME KONTRAST NATYRAL ME TEKNOLOGJI TË AVANCUAR DHE DIZAJN ELEGANT

Cilësia dhe siguria e përcjellë me kontrast të qartë dhe ngjyra të gjalla mundëson që plotësisht të shijoni imazhin. Me ekrane cilësore, me akordues digjital për pranimin e sinjaleve digjitale dhe të gjitha lidhjet e domosdoshme do të përcjellë të gjitha standardet botërore.  USB media player me mbështetje për shumë formate miltimediale me tingull kristal të qartë, do të sjellë përvojën e kinemasë në shtëpinë tuaj. Me opsionin PVR, regjistroni përmbajtjen tuaj të preferuar të kanalit televiziv në çdo USB memorje eksterne.