Platinasta izvrsnost AAA 2023 – ERG d.o.o.

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o najnovijem dostignuću kompanije ERG d.o.o.! Reč je o posebnom priznanju – dobitnici smo prestižnog CREDITWORTHINESS RATING AAA sertifikata koji simbolizuje status bonitetne vrednosti AAA. Ovaj sertifikat predstavlja istinsku potvrdu naše finansijske stabilnosti i poslovnog integriteta, a istovremeno naglašava našu posvećenost kvalitetu i napretku u svim aspektima poslovanja.

 


CREDITWORTHINESS RATING AAA je međunarodno priznat i cenjen sertifikat koji se dodeljuje samo kompanijama koje ispunjavaju najviše standarde u finansijskom upravljanju, transparentnosti i etici. Ovaj sertifikat predstavlja zlatni standard u svetu poslovanja i pruža nam izvanrednu konkurentsku prednost na tržištu.

 


U ERG-u smo uvek posvećeni postizanju najboljih rezultata i podizanju lestvice kvaliteta poslovanja. Ovaj sertifikat je samo još jedan korak ka ostvarenju tog cilja. Pored zadovoljstva, priznanje za nas predstavlja i obavezu da u budućnosti nastavimo sa visokim standardima vođeni načelima integriteta i transparentnosti.