Klima uređaji

Klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Koriste naprednu tehnologiju koja reguliše brzinu rada kompresora čime se manjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura.

Split sistem klima uređaji

Split sistem klima uređaji

Filter za vitamin C ispunjava vazduh preko potrebnim vitaminom C, koji omekšava kožu, smanjuje stres i ima brojne terapeutske koristi. Sada možete da poboljšavate klimatske prilike svog doma, odakle god i kada god god poželite, aktiviranjem bežične mreže. Sve funkcije su dostupne na vašem računaru, tabletu ili smartfonu samo jednim klikom. Dišite zdraviji i čistiji vazduh, jer naši klima uređaji za rad koriste gas R410 koji ne šteti prirodnoj okolini, čuva dragoceni ozonski omotač i  pravi je rashlađivač budućnosti.

Prenosni klima uređaji

Prenosivi klima uređaji

Desi li vam se da ponekad poželite da otkačite svoj zidni klima uređaj i prenesete ga u drugu prostoriju da biste i nju rashladili ili zagrejali? Prenosivost je najbolja osobina naših prenosivih klima uređaja. Bez obzira na to koju prostoriju želite da učinite ugodnijom za boravak, to će biti učinjeno za kratko vreme. Prenosivi klima uređaj je idealan izbor i ukoliko niste u mogućnost da montirate neki drugi tip klima uređaja.