Klima uređaji

Klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Koriste naprednu tehnologiju koja reguliše brzinu rada kompresora čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura.

Split sistem klima uređaji

Split sistem klima uređaji

Filter za vitamin C ispunjava vazduh preko potrebnim vitaminom C, koji omekšava kožu, smanjuje stres i ima brojne terapeutske koristi. Sada možete da poboljšavate klimatske prilike svog doma, odakle god i kada god god poželite, aktiviranjem bežične mreže. Sve funkcije su dostupne na Vašem računaru, tabletu ili smartfonu samo jednim klikom. Dišite zdraviji i čistiji vazduh, jer naši klima uređaji za rad koriste gas R410 koji ne šteti prirodnoj okolini, čuva dragoceni ozonski omotač i  pravi je rashlađivač budućnosti.

Multi split klima uređaji

Multi-Split klima uređaji

Ovaj komercijalni sistem klima uređaja omogućava Vam da hladite ili grejete više prostorija sa samo jednom spoljašnjom jedinicom. Na VOX multi-split spoljašnju jedinicu priključite dve, tri, četiri ili čak pet unutrašnjih jedinica i uživajte u izbalansiranoj temperaturi Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Prenosni klima uređaji

Prenosivi klima uređaji

Da li ste bili u situaciji da ponekad poželite da otkačite svoj zidni klima uređaj i prenesete ga u drugu prostoriju da biste i nju rashladili ili zagrejali? Prenosivost je najbolja osobina naših prenosivih klima uređaja. Bez obzira na to koju prostoriju želite da učinite ugodnijom za boravak, to će biti učinjeno za kratko vreme. Prenosivi klima uređaj je idealan izbor i ukoliko niste u mogućnosti da montirate neki drugi tip klima uređaja.