Inverter Split sistem klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Inverter Split sistem klima uređaji

Koriste naprednu tehnologiju koja reguliše brzinu rada kompresora čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura.

Inverter
Inverter

Napredna tehnologija koja reguliše brzinu rada kompresora, čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura. Sa inverterom, obrtni momenat kompresora i ventilatora spoljašnje jedinice su elektronski podešeni (prilagođavajući se specifičnim uslovima), tako da se spoljna jedinica sporije hladi.

Wi-Fi Ready
Wi-Fi Ready

Wi-Fi Vam omogućava da lako kontrolišete klima uređaj sa bilo kog mesta putem aplikacije AC freedom sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara. Uređaj možete uključiti čak i iz kancelarije, a nijedan dodatni nalog nije potreban za korišćenje ove funkcije.

WiFi integrisan
WiFi integrisan

PAMETNIJI I OD NAJPAMETNIJEG - Wi-Fi integrated SMART televizori već imaju ugrađen Wi-Fi kao svoj integralni deo. Omogućeno Vam je korišćenje multifunkcionalnosti Smart TV-a na brži i jednostavniji način.

Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)
Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)

Bakterije i drugi štetni organizmi lako se umnožavaju u klima uređajima zbog prisutnosti vlage. Međutim, funkcija "samočišćenja" unutrašnje jedinice je način rada koji se obično uključuje nakon hlađenja i suši unutrašnju jedinicu tako da se ne bi razvile plesni, gljivice i drugi štetni mikroorganizmi.

LCD Display
LCD Display

LCD ekran prikazuje željenu temperaturu koju ste postavili ili temperaturu prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj.

Filter anti-2.5pm
Filter anti-2.5pm

Ovaj elektrostatički filter efikasno čisti čak i najmanje čestice u vazduhu koje ljudsko telo ne može da filtrira, čime Vas štiti od negativnih efekata zagađenja. Ova tehnologija takođe povećava otpornost uređaja na vlažnost i plesan, dok klima uređaj održava maksimalan protok vazduha.

Deep sleep (noćni režim rada)
Deep sleep (noćni režim rada)

Poseban režim koji korisnik može da izabere. Ova funkcija će automatski podesiti temperaturu koja omogućava ugodno spavanje, uz minimalnu buku i uštedu energije.