10 kompleta
10 kompleta

Sudomašine kapaciteta 10 kompleta pogodne su za manje porodice i korisnike koji nemaju mnogo prostora u kunhinji.

12 kompleta
12 kompleta

Sudomašine kapaciteta 12 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

Android
Android

Android Open Source Project je pametni operativni sistem za televizore koji je zasnovan na Linuxu, a razvio ga je Google. Omogućava korisnicima da gledaju i slušaju sadržaje po svojoj želji i u svakom trenutku. 

 

Inverter
Inverter

Napredna tehnologija koja reguliše brzinu rada kompresora, čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura. Sa inverterom, obrtni momenat kompresora i ventilatora spoljašnje jedinice su elektronski podešeni (prilagođavajući se specifičnim uslovima), tako da se spoljna jedinica sporije hladi.

PVR
PVR

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.

Turbo rerna
Turbo rerna
Zahvaljujući homogenom protoku vazduha, turbo rerna sa ventilatorom je idealna za pripremu jela koja treba da budu sočna iznutra, a hrskava spolja.

Velika zapremina
Velika zapremina

NEVEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA - Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka Vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Bluetooth
Bluetooth

Bluetooth tehnologija proširuje dostupne mogućnosti TV uređaja. Omogućava bežično povezivanje dodatnih uređaja kao što su bežični zvučnici, slušalice i svi ostali uređaji koji podržavaju Bluetooth.

DTS SOUND
DTS SOUND

Magiju sorround zvuka sada možete da doživite kod kuće uz pomoć VOX televizora koji donosi atmosferu sa stadiona ili koncerta direkno u vaš dom.

15 kompleta
15 kompleta

Sudomašine kapaciteta 15 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

6 kompleta
6 kompleta

Kompaktne sudomašine sa kapacitetom od 6 kompleta pogodna za korisnike koji žele dodatnu uštedu prostora.

Ionizer
Ionizer

Klima uređaj sa jonizatorom stvara negativne jone pomoću kojih se eliminišu prašina i druge štetne čestice iz vazduha, pa pozitivno utiče na zdravlje disajnih puteva.

Gratis strujni kabl
Gratis strujni kabl

Uz svaki model šporeta, dobija se gratis strujni kabl.

Indukcija
Indukcija

Tehnologija poput magnetnog polja, kao provodnik kroz koji protiče električna energija, emituje toplotu samo na dno posude, a ne na celu ploču, što direktno utiče na manju potrošnju struje.

 

Senzorski dugmići
Senzorski dugmići

MAGIJA JEDNOG DODIRA - Samo jednim dodirom odredite podešavanja onako kako odgovaraju jelu koje pripremate i posmatrajte  kako se stvara magija. Po završetku pripreme veoma jednostavno i brzo očistite ploču od nečistoća.

Dva pleha
Dva pleha

Uz sve modele šporeta na poklon se dobijaju plehovi različitih veličina.

Lako čišćenje
Lako čišćenje

Glatke površine od emajla i stakla su specijalno dizajnirane da pojednostave čišćenje rerne.

 

OLED
OLED

Organic Light Emission Diode je posebna tehnologija u izradi TV panela koja je apsolutno superirorna u odnosu na konvencionalne panele sa LED pozadinskim osvetljenjem. Kod OLED panela nema prosvetljivanja putem pozadinskog osvetljenja, već diode same emituju svetlost svakog piksela na panelu. To rezultira superiornim nivoom boja koje su postojane i jarke, kao i dubokim tonovima crne boje za precizno gledanje iz svakog ugla.

Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi
Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi

Zbog tehnoloških poboljšanja, brzina spoljnog ventilatora se automatski prilagođava temperaturi kondenzacije. Uređaj može da hladi čak i kad je atmosferska temperatura do -10°C.

Inteligentno odmrzavanje
Inteligentno odmrzavanje

Klima uređaj detektuje temperaturne promene, pa kada je temperatura niska, pokreće se automatsko odmrzavanje.

Multifunkcionalna turbo rerna
Multifunkcionalna turbo rerna

PrecisionFlow tehnologija emituje više vrućeg vazduha, koji se optimalno raspoređuje na svim nivoima rerne pa se više jela mogu pripremati istovremeno uz ravnomerno pečenje. 

 

Lako čišćenje unutrašnjosti
Lako čišćenje unutrašnjosti

Unutrašnjost je prilagođena tako da su ivice zaobljene i kablovi sakriveni, pa je čišćenje bezbedno i jednostavno

13 kompleta
13 kompleta

Sudomašine kapaciteta 13 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

Tri pleha
Tri pleha

Uz sve modele šporetana poklon se dobijaju plehovi različitih veličina

Treća korpa
Treća korpa

Korpa pozicionirana u gornjem delu sudomašine predstavlja bezbedno mesto za pranje velikih količina escajga, i na taj način štedi prostor u donjoj korpi za pranje posuđa većih dimenzija.

ADT Fresh
ADT Fresh

Tehnologijom prečišćavanja vazduha pomoću aktivnog uglja, neželjeni mirisi ostaju na filteru i sprečava se njihovo mešanje. Sada namirnice duže ostaju sveže i čuvaju autentičnu aromu, dok unutrašnjost odiše svežinom pri svakom otvaranju.

Dugme za paljenje plina
Dugme za paljenje plina

Gasni šporeti se brzo i jednostavno pale pritiskom na dugme.

Skladišni prostor
Skladišni prostor

Uređaj ima fioku za čuvanje dodatne opreme kao što su poslužavnici, police, rešetke ili manje šerpe i tiganji

4K Ultra HD rezolucija
4K Ultra HD rezolucija

4K ili UHD (od Ultra HD) sa četiri puta većom količinom piksela od Full HD, svaki detalj prikazuje 4 puta jasnije za dodatnu oštrinu slike. Ultra HD ima rezoluciju od 3840x2160 piksela - neznatno manju od bioskopskog platna.

HEVC H.265
HEVC H.265

HEVC (High Efficiency Video Coding) poznat i kao H.265, je kodek za video kompresiju. Razvijen je da udvostruči efikasnost kompresije prethodnog standarda H.264/ AVC. HEVC nudi od 25% do 50% bolju kompresiju podataka na istom nivou kvaliteta videa ili znatno poboljšan kvalitet videa pri istoj brzini prenosa podataka. Podržava rezolucije do 8K UHD. Kompresiju podiže na viši nivo, a dobijena slika je prikazana sa mnogo više detalja.

Gril set
Gril set

Set za gril koji dolazi u kompletu sa plehom i držačem za pleh za zdrave i ukusne obroke.

EasyFix nosači za pleh
EasyFix nosači za pleh

Praktični žičani nosači za slobodno podešavanje nivoa pečenja na različitim visinama.

Full HD rezolucija
Full HD rezolucija

Full High Definition je standard prikaza slike na televiziji, koji označava rezoluciju od 1920×1080, odnosno 1080P piksela tj. linija koji idu po horizontali. Oznaka P označava progressive u smislu naprednog skeniranja slike za visoku izoštrenost, jasnije boje i veći kvalitet slike.

HD ready rezolucija
HD ready rezolucija

High Definition ready je osnovni standard prikaza slike na televiziji, koji označava rezoluciju slike 1366x768 po visini (vertikala) od 720 piksela, odnosno 720 linija koje idu po horizontali. Označava visoku definiciju i veći kvalitet slike.

Direct LED pozadinsko osvetljenje
Direct LED pozadinsko osvetljenje

Predstavlja pozadinsko osvetljenje koju emituju LED diode raspoređene celom dužinom iza ekrana. Prednost ovakvog ujednačenog pozadinskog osvetljenja je visok nivo kontrasta, kao i visok nivo osvetljenosti.

HDR
HDR

High Dynamic Range, visoki dinamički opseg slike - odnosi se na dubinu kontrasta na prikazanoj slici: pokret je naglašeniji, a slika uzbudljivija i življa uz širi spektar boja.

HLG
HLG

Hibridna log-gama (HLG) je unazad kompatibilni standard visokog dinamičkog opsega (HDR). Dizajniran je posebno za kablovske, satelitske i antenski TV signal. Pruža mogućnost kodiranja širokog dinamičkog opsega, a istovremeno je kompatibilan sa postojećim standardima prenosa videa. Ovo omgućava reprodukciju HDR kodiranog sadržaja na televizorima koji nisu HD. 

1.07 Billion colors
1.07 Billion colors

Spektar koji čine više od milijardu boja pruža izuzetno prirodnu i vernu sliku.

MEMC
MEMC

Tehnika interpolacije kadra razvijena da poboljša kvalitet i glatkoću video zapisa. Funkcioniše tako što dodaje dodatne kadrove u video zapis, pa se većom brzinom kadrova postižu prirodni pokreti i glatki efekat reprodukcije videa.

Super Resolution
Super Resolution

Softverski algoritam za podizanje rezolucije kada je izvorni video niske rezolucije (TV signal, streaming video, video sa računara, telefona). Što je izvorna rezolucija veća, to je algoritam uspešniji u podizanju iste.

Micro Dimming
Micro Dimming

Tehnologija pojačava kontrast u tamnim regijama slike čime se dobija optimalna količina detalja u tamnim scenama.

Dolby Audio
Dolby Audio

Dolby Audio koristi napredne tehnologije obrade za stvaranje dinamičnog zvučnog doživljaja koji daje dodatnu dubinu zvuka.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolbi Atmos je format surround zvuka. Ova tehnologja proširuje se na postojeće sisteme surround zvuka isticanjem visokih ferkvencija, što doprinosu bioskopskom zvučnom doživljaju.

Sound by JBL
Sound by JBL

Zvučni sistem dizajniran od strane renomiranog brenda audio uređaja JBL. Moćni integriasni TV zvučnici stvoreni za kristalno čist i jasan zvuk bez šumova.

DVB dekoder (T2/C/S2)
DVB dekoder (T2/C/S2)

Emitovanje digitalnog signala slike. U zavisnosti od toga kojim putem se on emituje, postoje sledeći standardi: DVB-C (kabloska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (putem mreže predajnika na zemlji).

CI+ slot
CI+ slot

CI slot pruža mogućnost da preko CI kartice operatera korisnik dobije pristup kodiranim kanalima. Ovaj interfejs se koristi za digitalno emitovanje i štiti korisnika od ilegalnog gledanja plaćenih ili zabranjenih TV kanala. CI kartica eliminiše potrebu za dodatnim set top boksom TV operatera

Miracast / Display Share
Miracast / Display Share

Omogućava bežično povezivanje televizora sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptop računarom. Ove tehnologije rade putem Wi-Fi mreže i neophodno je da oba uređaja budu na istoj mreži da bi se ekran jednog uređaja preslikao na drugi.

WebOS
WebOS

Multitasking operativni sistem zasnovan na jezgru Linuxa za pametne uređaje. WebOS interfejs pruža brz i lak pristup najpopularnijim aplikacijama, filmovima, sportu i muzici na pametnom televizoru. Dizajniran je tako da bude jednostavan, lak za upotrebu, brz i pre svega, zabavan.

Linux
Linux

Jedan od prvih i najrasprostranjenijih operativnih sistema, pa postoji mnoštvo različitih verzija. VOX Linux televizori koriste VEWD OS baziran na Vewd app store.

Anti Blue light filter
Anti Blue light filter

Filter plavog svetla smanjuje količinu plavog svetla prikazanog na ekranu televizora. Zahvaljujući tome, smanjuje se negativno delovanje plave svetlosti i naprezanje očiju

Velika zapremina rerne
Velika zapremina rerne

Zapremina rerne do 78 litara uz veliki kapacitet nudi i više kontrole, jer korisnik u preglednoj komori može lako da prati proces pečenja.

Katalitičko čišćenje
Katalitičko čišćenje

Katalitički paneli upijaju masnoće tokom pečenja i sprečavaju formiranje tvrdokornih naslaga na zidovima rerne, čineći je jednostavnom za održavanje.

VAP Clean
VAP Clean

Brzo čišćenje rerne za koje je potrebno sipati oko četvrt litra vode u pleh, zagrejati rernu na 90°C i aktivirati funkciju VAP Clean. U rerni će početi stvaranje pare koja će omekšati mrlje i naslage na zidovima rerne. Nakon 20 min prljavština se može ukloniti u nekoliko poteza krpom. 

Sigurnosni ventili gorionika
Sigurnosni ventili gorionika

Sigurnosni sistem automatski smanjuje protok gasa u rizičnim okolnostima, kao što su gašenje plamena usled promaje ili prelivanje tečnosti iz šerpe. 

Mehanička kontrola
Mehanička kontrola

Mehaničko rukovanje je jednostavno i praktično: okretanjem dugmeta koje se nalazi na dnu uređaja reguliše se temperatura do željenog nivoa.

Sigurnost pri niskom naponu
Sigurnost pri niskom naponu

Ukoliko napon padne na nivo koji je štetan po uređaj, aktiviraće se sigurnosni sistem i prikazati kod greške. Nakon što se napon vrati na bezbedan nivo, bojler će nastaviti da radi.

Set za konverziju gasa
Set za konverziju gasa

Uz sve modele gasnih šporeta, dobija se standardna oprema - zamenski ventili.

Mogućnost recirkulacije
Mogućnost recirkulacije

– recirkulacioni aspiratori uvlače dim, neprijatne mirise i isparenja od kuvanja koja potom prolaze kroz filter, nakon čega se čist vazduh vraća u prostoriju.

LED svetlo
LED svetlo

LedLighting pruža izuzetnu osvetljenost i jasniju preglednost. Pored znatno bolje osvetljenosti, LED osvetljenje ima duži vek trajanja i štedi električnu energiju.

Antikorozivni sistem
Antikorozivni sistem

Svi bojleri imaju emajlirani kazan, u potpunosti otporan na koroziju. Takođe, magnezijumska anoda obezbeđuje zaštitu grejača od korozije i produžava njegov radni vek.

Efikasna toplotna izolacija
Efikasna toplotna izolacija

Zahvaljujući toplotnoj izolaciji od poliuretena debljine 20 mm, voda u kazanu se brzo zagreva i duže održava toplotu.

Otpornost na pritisak vode
Otpornost na pritisak vode

Unutrašnji bubanj bojlera je testiran pod pritiskom od 12 bara tokom procesa proizvodnje, vezano za pritisak vode.

Sigurnosni ventil
Sigurnosni ventil

U slučaju nestanka vode, sigurnosni ventil sprečava pražnjenje vode u bubnju. Pored toga, ova funkcija služi da izbalansira unutrašnji pritisak tako što će isprazniti vodu iz šprica za odvod ukoliko u bubnju dođe do prekomernog pritiska.

Digitalni prikaz temperature
Digitalni prikaz temperature

Mehanička kontrola dozvoljava precizno podešavanje željene temperature vode, koja se prikazuje na digitalnom displeju.

Veliki protok vazduha
Veliki protok vazduha

– doprinosi bržem prečišćavanju vazduha za kraće vreme.

Kondenzaciona mašina za sušenje
Kondenzaciona mašina za sušenje

Prilikom sušenja, vlaga se izvlači iz veša i prelazi u vodeno stanje, odsnosno vrši se kondenzacija. Voda se skuplja u posebnoj posudi, koja se po završetku sušenja vrlo lako ručno prazni. Kondenzacioni modeli nemaju odvodnu cev, pa je postavka uređaja moguća u svakoj prostoriji. 

Simple Clean filter
Simple Clean filter

Filter u kome se sakupljaju vlakna i dlačice sa odeće se nalazi na vratima sušare. Za optimalne rezultate sušenja i rad uređaja, preporuka je da se ovaj filter očisti nakon svakog programa.

Filter kondenzatora
Filter kondenzatora

Filter za dodatno pročišćavanje vode koja se izvlači iz veša, a nalazi se na dnu mašine. Nije potrebno čistiti ga toliko često, već zavisi od modela.

Delicate
Delicate

Program je namenjen za sušenje osetljivijih tkanina poput svile i odevnih predmeta koje se više gužvaju, kao što je slučaj sa košuljama. Sušenje na nižim temperaturama omogućava da nakon završetka ciklusa odeća bila minimalno izgužvana, gotovo spremna za nošenje.

Refresh
Refresh

Program obezbeđuje 10 minuta ventilacije bez grejanja kako bi se osvežila odeća. Idealna opcija kada je u pitanju odeća koja se umirisala od duvanskog dima poput sakoa, odela i drugih komada.

Baby Care
Baby Care

Program za sušenje osetljive dečje odeće na niskim temperaturama.

Shirts 12
Shirts 12"

Program omogućava nežno sušenje bez gužvanja 2 do 3 košulje za samo 12 minuta.

Rapid 29
Rapid 29"

Program za dobro isceđen veš, za količinu do 2kg pamučne odeće.

10
10"/30"/60"

Moguće je odabrati neke od brzih programa na niskoj temperaturi: 10, 30 ili 60min.  Ovi programi su idealni za sušenje male količine odeće.

Dugi domet klimatizovanog vazduha
Dugi domet klimatizovanog vazduha

Domet vazduha dostiže i do 12m udaljenosti pa su klima uređaji pravi izbor i za velike prostorije.

Samočišćenje spoljašnje jedinice
Samočišćenje spoljašnje jedinice

Spoljašnja jedinica otporna je na različite klimatske uslove i višestruko zaštićena od insekata, prašine i vlage.

Višestruka zaštita
Višestruka zaštita

Spoljašnja jedinica dizajnirana je da ispunjava zahteve različitih klimatskih uslova. Višestruka zaštita štiti od insekata, prašine i vlage.

Mat minimalistički dizajn
Mat minimalistički dizajn

Mat površina i dizajn upotpunjen finim detaljima.

Japanski dizajn
Japanski dizajn

Panel od crnog stakla, za više elegancije i uklapanje u svaki enterijer.

Fleksibilna instalacija
Fleksibilna instalacija

Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, odvod za vodu se može montirati sa leve ili desne strane unutrašnje jedinice.

ZeroClearance
ZeroClearance

Vrata uređaja se otvaraju pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider ili zamrzivač smešten u uglu prostorije.

MultiCooling
MultiCooling

Multi Cooling tehnologija podrazumeva trodimenzionalno kruženje vazduha, što osigurava ravnomerno hlađenje svih namirnica u svakom uglu uređaja. Hrana duže zadržava ukus, boju i teksturu, kao i nutritivne vrednosti.

InverterCompressor
InverterCompressor

Inverter kompresor je inovativno tehnološko rešenje koje omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, obezbeđujući neometano hlađenje uz smanjenje temperaturnih oscilacija i potrošnje električne energije, dok je radni vek znatno produžen u odnosu na konvencionalni motor.

TotalView
TotalView

Kombinacija velikih staklenih panela i unutrašnjeg osvetljenja pruža kompletan pogled na sadržaj rerne, bez potrebe za otvaranjem vrata i snižavanjem temperature. 

FlexiDoor
FlexiDoor

Mehanizam za jednostavno skidanje vrata, kao i samog stakla rerne, radi boljeg pristupa unutrašnjosti i lakšeg čišćenja.

FlexiShelves
FlexiShelves

Kako bi se dobilo više prostora za veliko posuđe u gornjoj korpi, police za šolje i čaše su fleksibilne i podesive po visini.

3 ExtraOptions
3 ExtraOptions

U kombinaciji sa selektovanim programom, odabirom opcije Extra higijena podešava se temperatura i dužina programa, čime se postiže besprekorna čistoća posuđa.Opcija Extra ispiranje ukloniće sve vrste fleka sa sudova, dok Extra sušenje garantuje da će posuđe biti potpuno suvo nakon završenog ciklusa. 

TabletReady
TabletReady

Aktivacijom ove funkcije, uspostavlja se optimalna temperatura za rastvaranje deterdženta u tableti, čime se osigurava se maksimalna efikasnost pranja i performansi odabranog programa.

EcoWash
EcoWash

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

TopNozzle
TopNozzle

Pored standardnih mlaznica, pojedine sudomašine poseduju dodatnu gornju, a njihova kombinacija raspršuje vodu sa tri strane, čime se postižu maksimalni rezultati pranja.

HiddenHeater
HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grejača, sprečava se formiranje naslaga kamenca i na taj način se produžava njegov radni vek. 

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

OverFlowProtection
OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se sprečilo prelivanje.

TripleFilter
TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije sprečavaju da ostaci hrane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

QuickWash 30
QuickWash 30"

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.

SmartClean
SmartClean

Aktivacijom ove opcije, sistem će zagrejati vodu na 65 stepeni nedelju dana od poslednjeg korišćenja. Na taj način se pročišćava voda u bojleru i eliminišu bakterije koje se stvaraju na nižim temperaturama.

SleekDrum
SleekDrum

Kapacitet preko 100l ostavlja dovoljno prostora za sušenje bez gužvanja odeće. Svi modeli imaju pocinkovane bubnjeve od nerđajućeg čelika.

AntiCrease
AntiCrease

Aktiviranjem opcije se sušenje na kraju programa produžava za još jedan dodatan sat. Para će tokom ovog procesa dodatno sprečiti gužvanje i stvaranje nabora na odeći.

TwoWaySwing
TwoWaySwing

Dvosmerno okretanje bubnja omekšavaja tkaninu i omogućava najnežnije sušenje, što za rezultat ima minimalno izgužvan veš.

MoistDetect
MoistDetect

Nakon završetka odabranog programa, ovaj senzor meri temperaturu i preostalu vlagu i prepoznaje da li je veš dovoljno suv ili je ipak potrebno produžiti vreme trajanja sušenja.

SensoTouch
SensoTouch

Kontrola svih funkcija radne ploče na dodir omogućuje lako i precizno podešavanje kao i lako održavanje. 

KeyLock
KeyLock

Funkcija stavlja uređaj u “bezbedni režim” tokom rada, kako slučajnim pritiskom na dugme ne bi došlo do promene prethodno odabrane temperature ili zadatog programa, dok se uređaj moguće samo isključiti.

GasOnGlass
GasOnGlass
AquaLogic
AquaLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vreme pranja i dodatno štedi vodu i električnu energiju.

DryLogic
DryLogic

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vreme sušenja i dodatno štedi električna energija. 

UnbalanceControlSystem
UnbalanceControlSystem

U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja kako bi se postigla optimalna efikasnost centrifuge.

AntiAllergic
AntiAllergic

Dugme za dodatno ispiranje u potpunosti uklanja ostatke deterdženda iz tkanine, pogodan je za pranje odeće za bebe i decu.

Cotton 20°
Cotton 20°

Na temperaturi od samo 20°C ovaj program uz minimalni utrošak energije i potpuno očuvanje boje tkanine, pa je idealan za odeću intenzivnih i jarkih boja.

Quick 15´I30°
Quick 15´I30°

2 kg veša će biti oprano za samo 15 minuta na temperaturi od 30°C.

Dugme za podešavanje temperature
Dugme za podešavanje temperature

Nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme „Temp.“ dodatno se podešava automatski zadata temperatura. Temperaturu je moguće podesiti i do 90° za pranje belog pamučnog veša.

Inverter motor
Inverter motor

Mašina radi znatno tiše uz nižu potrošnju energije i duži vek trajanja motora.

PreWash
PreWash

Dodatna funkcija koja omogućava da se vrlo prljav veš opere pre pre početka programa glavnog pranja.

PearlDrum
PearlDrum

Nova vrsta konstrukcije bubnja mašine za pranje veša čini proces pranja nežnijim za dodatnu brigu o odeći.

RapidWash
RapidWash

Dodatna funkcija koja skraćuje trajanje dužih programa pranja uz jednako efikasno pranje, a posebno je pogodna za manje količine veša.

Quick 12´I30°
Quick 12´I30°

2 kg veša će biti oprano za samo 12 minuta na temperaturi od 30°C.

QuickClean
QuickClean

Glatke površine od emajla i stakla su specijalno dizajnirane da pojednostave čišćenje rerne.

Frameless
Frameless

 Veoma tanak okvir ekrana za elegantan izgled televizora koji se uklapa u enterijer, dok prilikom gledanaj korisnik ima doživljaj prostrane slike bez ograničenja.

WaterDispenser
WaterDispenser

Dispenzer je u ravni sa vratima, elegantan i doprinosi minimalističkom dizajnu za osvežavajuću vodu na dohvat ruke.

MetalCooling
MetalCooling

MetalCooling tehnologija održava hladan vazduh i željenu temperaturu unutar frižidera, pa namirnice ostaju sveže čak i usled učestalog otvaranja vrata.

DispenserTap
DispenserTap

Dispenzer sa priključkom na vodovod oslobađa korisnika obaveze punjenja rezervoara. Prilikom instaliranja, neophodno je pre upotrebe frižider povezati sa vodovodnom mrežom kako bi sveža voda uvek bila dostupna.

HomeBar
HomeBar

Omiljene namirnice, grickalice, čokoladice ili pića su uvek na dohvat ruke zahvaljujući mini vratima smeštenim na glavnim vratima frižidera.

QuickCool
QuickCool

Za izuzetno brzo hlađenje hrane i pića.

OpenDoorAlarm
OpenDoorAlarm

Alarm će se oglasiti ukoliko su vrata uređaja otvorena, ili ukoliko uređaj nije u potpunosti zatvoren. Zatvaranjem vrata alarm se automatski isključuje.

EcoMode
EcoMode

Aktiviranjem režima obezbeđuje optimalna temperatura u uređaju sa manjom potrošnjom energije.

QuickFreeze
QuickFreeze

Izuzetno niska temperatura za brzo zamrzavanje namirnica.

ReverseDoor
ReverseDoor

Zahvaljujući promenljivoj strani otvaranja vrata omogućava se prilagođavanje uređaja prostoru. Korisnik može kombinovati dva uređaja koji će stajati jedan pored drugog - samostojeći firžider i vertikalni zamrzivač ili čak dva frižidera.

DoorLock
DoorLock

Ručka sa bravicom za zaključavanje.

Accessories
Accessories

U zavisnosti od modela, praktični aksesoari mogu biti: različiti modeli posuda za led, postolje za jaja, držač za flaše ili korpa u zamrzivaču.

IceMaker
IceMaker

Pogodan za pravljenje kockica leda ili uvek dostupan izdrobljeni led, za uvek dostupne osvežavajuće napitke.

MiniBar
MiniBar

Tih, energetski efikasan i  izuzetno praktičan. Zahvaljujući klasičnom dizajnu i svojoj kompaktnosti, mini bar se sa lakoćom uklapa u svaki prostor.

ModeControl Display
ModeControl Display

Elegantan LED displej omogućava selekciju različitih režima rada, ali nudi i brojne dodatne funkcionalnosti, u odnosu na standardan displej. Korisnik ima mogućnost prilagođavanjatemperature i rada uređaja u skladu sa svojim potrebama.

HarmonyLine
HarmonyLine

Podrazumeva sofisticirani dizajn unutrašnjosti koji čine ravne linije i glatke površine za više stila i dodatni komfor korišćenja. Spoj raskošne zapremine, modernog dizajna, tehnologije i elegantne unutrašnjosti, čine harmoničnu celinu za novu dimenziju svežine.

CoolAir Zone
CoolAir Zone

Ova fioka je najhladniji deo frižidera gde pomoću specijalne tehnologije, hladan vazduh ulazi direktno u fioku, ne utičući na temperaturu ostatka firžidera.  Temperatura vazduha u fioci je idealna za čuvanje  osetljivih namirnica poput mesa i ribe.

Total No Frost
Total No Frost

Total No Frost tehnologija automatskog otapanja leda kod frižidera i zamrzivača sprečava formiranje ledenih naslaga, uz lakše održavanje i uštedu energije.

LedLighting
LedLighting

LedLighting pruža izuzetnu osvetljenost i jasniju preglednost. Pored znatno bolje osvetljenosti, LED osvetljenje ima duži vek trajanja i štedi električnu energiju.

FreshConvert
FreshConvert

Fioka koja se pomoću slajdera može prilagoditi u zavisnosti od potreba. Ukoliko je dovod otvoren fioka će biti najhladniji deo frižidera idealan za čuvanje osetljivih namirnica, dok zatvoren dovod čini fioku idealnom za čuvanje voća i povrća.

HumidityControl
HumidityControl

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kog korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu voća i povrća.

SwitchZone
SwitchZone

Pritiskom na dugme, zamrzivač se može konvertovarti u frižider ili obrnuto, zavisno od potrebe.

Rollers
Rollers

Postavljanje ili pomeranje horizontalnog zamrzivača je olakšano zahvaljujući ugrađenim točkićima na dnu uređaja.

TouchPanel
TouchPanel

Elegant TouchPanel za jednostavnu kontrolu temperature i selekciju željenog režima rada.

GlassDoor
GlassDoor

Sa posebnom preciznošću i posvećenošću dizajnirana staklena vrata frižidera, akcenat na  visokom sjaju i trajnosti površina uz eleganciju black piano završnice.

VacationMode
VacationMode

Režim je idealan tokom dužeg odsustva, kojim se isključuje frižider, a održava rad zamrzivača.

HolidayMode
HolidayMode

Režim je idealan tokom dužeg odsustva, kojim se isključuje frižider, a održava rad zamrzivača.

Dual Band WiFi
Dual Band WiFi

S obzirom da dvostruka Wi-Fi frekvencija ima dvopojasni opseg za 2,4 GHz i 5,0 GHz, televizor ima mogućnost da se poveže na jedan od dva opsega u zavisnosti od potrebe i brzine protoka

SuperSize Display
SuperSize Display

Displej većih dimenzija za pregledniji prikaz, poput preostalog vremena rada i izabranog režima i drugih bitnih funcija.

AutoCleaning
AutoCleaning

Funkcija samočišćenja unutrašnje jedinice je način rada koji se obično uključuje nakon hlađenja i suši unutrašnju jedinicu, da se ne bi razvile plesni, gljivice i drugi štetni mikroorganizmi.

DeepSleep
DeepSleep

Noćni režim rada za automatsko podešavanje temperature, manje buke i uštedu energije.

5-step Cleaning
5-step Cleaning

 Sterilizacija visokom temperaturom koja se aktivira pritiskom na dugme, eliminiše 99% virusa i bakterija iz uređaja.

NoFrost
NoFrost

 No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga na zidovima uređaja i namirnicama, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina hrane i olakšava čišćenje i održavanje.

Timer
Timer

Pomoću tajmera se može podesiti tačno vreme rada klima uređaja, tj. da se uređaj uključi ili isključi u željeno vreme.

DryingMode
DryingMode

Režim rada za smanjivanje vlažnosti vazduha, koji uz hlađenje osigurava prijatan vazduh čak i posle kiše.

WiFi Ready
WiFi Ready

Uz adapter, uređaj je spreman za povezivanje i pametnu kontrolu putem aplikacije.

WiFi integrated
WiFi integrated

Uređaj je spreman za povezivanje i pametnu kontrolu putem aplikacije.

Brzo hlađenje i grejanje
Brzo hlađenje i grejanje

Zahvaljujući kompresoru, prostoriju je moguće rashladiti i za 30s, odnosno ugrejati je za 60s.

PlasmaSterilization
PlasmaSterilization

Tehnologija plazma sterilizacija koristi delovanje pozitivnih i negativnih jona za uklanjanje neželjenih mirisa i alergena iz prostorije, kao i prečišćavanje štetnih organizama poput bakterija i virusa. / Tehnologija grupisanja negativnih jona, za eliminaciju alergena i neželjenih mirisa.

LED Display
LED Display

LED display je vidljiv kroz prednji panel, za lako korišćenje i podešavanje rada.

LessFrost
LessFrost

Less Frost tehnologija funkcioniše pomoću skrivenih cevi isparivača koje kruže oko odeljka zamrzivača, pa se na taj način postiže ujednačeno i stabilno emitovanje vazduha. Na ovaj način se obezbeđuje brzo i efikasno hlađenje koje smanjuje stvaranje naslaga leda.

ChildLock Display
ChildLock Display

Aktiviranjem ovog režima se zaključava displej kako ne bi došlo do nenamerne promene režima rada.

DryStop
DryStop

Ako u bojleru nema vode, sistem će sprečiti zagrevanje i prikazaće se kod greške. Nakon što je napunjen vodom, bojler će nastaviti sa regularnim radom.

FreezeStop
FreezeStop

Zaštita od stvaranja leda u bojleru - pri niskim temperaturama se automatski uključuje grejač i održava temperaturu iznad nule.