10 kompleta
10 kompleta

U jedan komplet ulaze duboki i plitki tanjir, tanjir za desert, čaša, šolja i tanjirić, pribor za jelo i kafena kašičica. Određeni modeli su kapaciteta 10 ovakvih kompleta.

12 kompleta
12 kompleta

U jedan komplet ulaze duboki i plitki tanjir, tanjir za desert, čaša, šolja i tanjirić, pribor za jelo i kafena kašičica. Određeni modeli su kapaciteta 12 ovakvih kompleta.

A+++
A+++

ŠTEDITE - Uređaji energetske klase A+++ troše čak 60 odsto manje električne energije u odnosu na energetsku klasu A. 

Antialergijski program
Antialergijski program

DODATNO ISPIRANJE, PRIJATELJ OSETLJIVE KOŽE – ostaci deterdženta u odeći ponekad mogu da izazovu alergijske reakcije kod osoba sa nežnijim tipovima kože, naročito kod dece i odojčadi. Antialergijski program je poseban metod dodatnog ispiranja koji u potpunosti oslobađa tkaninu od zaostalih količina praška.

Brzo pranje 15 minuta
Brzo pranje 15 minuta

MINIMALNA POTROŠNJA ZA MAKSIMALNU HIGIJENU – Kada vodite aktivan život, bilo da svakodnevno trenirate ili menjate garderobu nekoliko puta u toku dana, brzo Vam se nagomila mnogo veša koji više nije za nošenje, ali ni za temeljno pranje. Uz ovaj izuzetno štedljivi program, veš će biti higijenski opran za samo 15 minuta na temperaturi od 30°C, uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

H.265 HEVC
H.265 HEVC

MANJE POSTAJE VIŠE - Kako se iskreno trudimo da svojim korisnicima pružimo najbolje, naši televizori poseduju HEVC H.265 - novi standard video kompresije. Kao i kod svog prethodnika H.264, i H.265 neguje visok kvalitet slike, ali sa duplo manjim korišćenjem protoka mreže. H.265 podiže video kompresiju na viši nivo i ovako kompresovana slika će prikazati mnogo više detalja.

Hladno pranje 20C
Hladno pranje 20C

ENERGIJU ŠTEDI, BOJA NE BLEDI – Perite odeću intenzivnih i jarkih boja koristeći revolucionarni program HLADNOG PRANJA. Na temperaturi od samo 20C ovaj program postiže optimalnu higijenu uz minimalni utrošak energije i potpuno očuvanje boje tkanine.

Intezivno natapanje
Intezivno natapanje

TEMELJNO ISPIRANJE BEZ TRAGOVA PRAŠKA – funkcija INTENZIVNO NATAPANJE obezbeđuje dodatno natapanje tkanine. Ovim programom veš se potpuno oslobađa od svih tragova deterdženta.

Inverter
Inverter

Napredna tehnologija koja reguliše brzinu rada kompresora, čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura. Sa inverterom, obrtni momenat kompresora i ventilatora spoljašnje jedinice su elektronski podešeni (prilagođavajući se specifičnim uslovima), tako da se spoljna jedinica sporije hladi.

Katalitička rerna
Katalitička rerna

MANJE MASNOĆE ZA VIŠE ČISTOĆE - Zadnja stranica rerne obložena je specijalnim slojem katalizatora koji na temperaturi pečenja upija masnoće. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji sprečava se formiranje tvrdokornih naslaga nečistoće na zidovima rerne, pa je redovno čišćenje i održavanje mnogo lakše i efikasnije.

Multi cooling sistem
Multi cooling sistem

RAVNOMERNO HLAĐENJE - Svaki kutak vašeg frižidera imaće istu temperaturu zahvaljujući novom ventilacionom sistemu. Hladan vazduh konstantno kruži oko svake police, obezbeđujući ravnomerno i stabilno hlađenje čitave unutrašnjosti frižidera.

NETFLIX
NETFLIX

UŽIVANJE NA DUGME - Zar nije sjajan osećaj kada ušuškani, jedete kokice i gledate omiljenu seriju? Upravo zato VOX televizori imaju unapred instaliranu Netflix aplikaciju, ali i posebno dugme na daljinskom upravljaču za brže i lakše pokretanje aplikacije. Vaše je samo da se udobno smestite, pronađete dobro društvo, uplatite odgovarajući paket i jednim klikom zapratite avanture raznih filmskih junaka u Vašem kućnom bioskopu.

No Frost
No Frost

BEZ NASLAGA LEDA - Zaboravite na mukotrpno struganje leda sa zidova frižidera, zaleđene fioke i zamrznute namirnice. Revolucionarna No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina namirnica i olakšava čišćenje i održavanje uređaja.

Odložen start
Odložen start

Aktiviranjem ove opcije moguće je podesiti, tj. odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

PVR
PVR

ZAMRZNITE VREME - Zaboravite na vreme kada ste panično žurili kući kako ne biste propustili omiljenu emisiju, kviz ili film. Zaboravite i na svađe jer se u istovreme na različitim kanalima daje ’najvažnija’ utakmica i ’ključna’ epizoda omiljene serije. Pomoću PVR-a više nema žaljenja za propuštenim sadržajima jer će ga PVR snimiti, a Vi ga možete pogledati kad god Vam bude najviše odgovaralo.

Turbo rerna
Turbo rerna

HRSKAVO SA SVIH STRANA - Ventilator oko koga se nalazi kružni grejač obezbeđuje optimalnu cirkulaciju vrućeg vazduha u rerni. Rezultat je ravnomerno pečenje svih namirnica i hrskava tekstura jela.

Velika rerna
Velika rerna

VIŠE PROSTORA ZA VELIKA DELA - Kapacitet od čak 65 litara čini ovu rernu jednom od najvećih na tržištu. Nezamenljiva je za velika porodična okupljanja i slavlja. Brzo i efikasno ispecite obilno posluženje, uz uštedu vremena i energije.

Velika zapremina
Velika zapremina

NEVEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA - Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka Vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Wi-Fi Ready
Wi-Fi Ready

Wi-Fi Vam omogućava da lako kontrolišete klima uređaj sa bilo kog mesta putem aplikacije AC freedom sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara. Uređaj možete uključiti čak i iz kancelarije, a nijedan dodatni nalog nije potreban za korišćenje ove funkcije.

Zaštita od alergija
Zaštita od alergija

SVE VIŠE LJUDI PATI OD ALERGIJA, KAKO SE ZAŠTITI? – Zbog brzog tempa života i svakodnevne izloženosti stresu, poremećena je funkcija imunog sistema kod sve većeg broja ljudi. Usled toga postajemo sve podložniji bakterijskim infekcijama, dok alergijske reakcije na pojave iz uobičajenog okruženja postaju sve češće i burnije. VOX koristi naprednu tehnologiju, jedinstvenu na našem tržištu, koja iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Najnovija ALLERGY SAFE funkcija efikasno odstranjuje polen, prašinu, grinje, gljivice, buđ, pseću i mačiju dlaku, kao i sve tragove mikroorganizama Aspergillus niger, Escherichia coli, Candida albicans i Staphylococcus aureus. Ova jedinstvena funkcija vam omogućava da budete potpuno bezbedni i zaštićeni.

4K
4K

REVOLUCIJA REZOLUCIJE - UHD (od Ultra HD) sa četiri puta većom količinom piksela može da prikaže četiri puta jasnije svaki detalj. Ultra HD ima ukupnu rezoluciju od 3840x2160 piksela - neznatno manju rezoluciju od rezolucije 4096x2160 koju viđamo na bioskopskim platnima.

 

WiFi integrisan
WiFi integrisan

PAMETNIJI I OD NAJPAMETNIJEG - Wi-Fi integrated SMART televizori već imaju ugrađen Wi-Fi kao svoj integralni deo. Omogućeno Vam je korišćenje multifunkcionalnosti Smart TV-a na brži i jednostavniji način.

Bluetooth
Bluetooth

Uz pomoć Bluetooth tehnologije povežite sve vaše uređaje na VOX televizor i uživajte u sadržaju na velikom ekranu.

15 kompleta
15 kompleta

U jedan komplet ulaze duboki i plitki tanjir, tanjir za desert, čaša, šolja i tanjirić, pribor za jelo i kafena kašičica. Određeni modeli su kapaciteta 15 ovakvih kompleta.

6 kompleta
6 kompleta

Kompaktne sudomašine sa kapacitetom od 6 kompleta štede na prostoru koji zauzimaju, ali ne i na rezultatima pranja.

Smart
Smart

PAMETAN TELEVIZOR – PAMETAN IZBOR -  U svetu gde su like, share, comment i twit nove reči i gde vam je celokupno društvo na ’mreži’ prosto je nezamislivo da niste deo te priče. Upravo zato, rešili smo da Vam uz pomoć VOX SMART televizora potpuno olakšamo pristup internetu. Bilo da želite da gledate omiljene video materijale ili slušate muziku na You Tube-u, da četujete sa prijateljima preko Fejsa i Tvitera, uz SMART opciju ćete sve to obavljati na jednom uređaju, brže, lakše i iz fotelje.

Plus, sve u visokoj rezoluciji i još kvalitetnijem zvuku. Budite smart i vi, a i vaš TV.

Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)
Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)

Bakterije i drugi štetni organizmi lako se umnožavaju u klima uređajima zbog prisutnosti vlage. Međutim, funkcija "samočišćenja" unutrašnje jedinice je način rada koji se obično uključuje nakon hlađenja i suši unutrašnju jedinicu tako da se ne bi razvile plesni, gljivice i drugi štetni mikroorganizmi.

Ionizer
Ionizer

Joni su na elektrisane čestice vazduha, važne za zdravlje respiratornog sistema i tela u celini, jer stimulišu cirkulaciju. Klima uređaj koji ima jonizator smanjuje negativne efekte na minimum, stvarajući negativne jone koji se kače na čestice vazduha koje su pozitivno naelektrisane, poput prašine i drugih čestica u vazduhu, uništavajući ih tokom samog procesa.

Sigurnosno zaključavanje
Sigurnosno zaključavanje

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

Vitamin C filter
Vitamin C filter

Vitamin C filter, glavni antioksidans na svetu, obogaćuje vazduh u sobi. Klima uređaj ispunjava vazduh vitaminom C koji ima pozitivan efekat na kožu, smanjuje nivo stresa i doprinosi dodatnoj svežini vazduha. Ovaj filter može funkcionisati do 2 godine.

Gratis strujni kabl
Gratis strujni kabl

Kada kupite svoj novi šporet, ne morate više posebno da kupujete strujni kabl. Prvi smo na tržištu odlučili da uz svaki VOX šporet isporučujemo i kabl na poklon.

Indukcija
Indukcija

Indukcija - Ova tehnologija omogućava da uređaji brže zagrevaju i troše manje energije. Tehnologija je zasnovana na principu elektromagnetne indukcije, koja stvara struju u dnu posude i na taj način je greje. Indukciona ringla prepoznaje oblik i veličinu posude koja se greje, čime se sprečava gubitak energije kao u slučaju klasičnih ringli. One, takođe, trenutno reaguju na Vaš zahtev za promenom temperature, tako da kafu možete da skuvate za samo dvadesetak sekundi.

Senzorski dugmići
Senzorski dugmići

MAGIJA JEDNOG DODIRA - Samo jednim dodirom odredite podešavanja onako kako odgovaraju jelu koje pripremate i posmatrajte  kako se stvara magija. Po završetku pripreme veoma jednostavno i brzo očistite ploču od nečistoća.

Dva pleha
Dva pleha

Kombinujte dva jela istovremeno ili ispecite veće količine istog jela – uz dva pleha za pečenje možete slobodno da se prepustite svojim kulinarskim fantazijama.

Tihi rad
Tihi rad

ZA MIRAN SAN - Zahvaljujući savremenoj tehnologiji VOX frižideri rade gotovo nečujno. Toliko su tihi da ih ukoliko želite, možete slobodno postaviti i u spavaćoj sobi. 

Lako čišćenje
Lako čišćenje

Zahvaljujući glatkim površinama od emajla i stakla, čišćenje rerne je lakše i jednostavnije nego ikada pre.
 

Antibakterijska zaštita
Antibakterijska zaštita

BEZ NEPRIJATNIH MIRISA - Bez obzira na to koju količinu i koliko različite hrane imate u frižideru,  prijatni mirisi i svežina je ono što ćete uvek dobiti. Specijalni materijali onemogućavaju formiranje slojeva bakterija, čime se održava svežina i otklanja uzrok neprijatnih mirisa.

Led Displej
Led Displej

LED DISPLAY - Spoljašnji LED display na vratima uređaja omogućava jednostavnu kontrolu i podešavanja temperature, jednim dodirom.

Velike pregrade za voće i povrće
Velike pregrade za voće i povrće

BAŠTA U KUĆI - Opustite se na pijaci i iskoristite svaku povoljnu sezonsku ponudu. Velike pregrade, u koje staje čitava dinja ili lubenica, osmišljene su da bi Vaše zalihe svežeg voća i povrća bile veće i trajale duže. Tako štedite i vreme, jer se smanjuje potreba za čestim odlaženjem u nabavku.

Unbalance control system
Unbalance control system

UNBALANCE CONTROL SYSTEM – U slučaju neravnoteže veša u bubnju, ovaj sistem automatski preraspoređuje težinu punjenja i prilagođava brzinu obrtanja kako bi se postigla optimalna efikasnost pranja.
 

Velika donja fioka
Velika donja fioka

DRAGOCENI SKLADIŠNI PROSTOR - Prostrana donja fioka pruža mogućnost skladištenja velike količine pribora i posuda za pečenje koje se ređe koriste. Tako praktično dobijate dodatni kuhinjski element koji vam štedi dragoceni prostor.
 

Dugme za plin
Dugme za plin

Dugme za gas - brzo i sigurno uključite gasni prsten zahvaljujući ugrađenom prekidaču za paljenje. Zaboravite na nepouzdane upaljače i nepotrebno trošenje gasa. Jednim dodirom dugmeta omogućeno je sigurno i neposredno paljenje.

Brzo pranje 30min
Brzo pranje 30min

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.

Sklopivi nosači za tanjire
Sklopivi nosači za tanjire

UNUTRAŠNJOST KOJA JE U POTPUNOSTI PODESIVA I FLEKSIBILNA SA SKLOPIVOM PREGRADOM U DONJOJ KORPI - U zavisnosti od vrste i oblika posuđa koje se stavlja u mašinu, pregrada se postavlja u odgovarajuću poziciju, otvorenu ili zatvorenu. 

Unutrašnje Led osvetljenje
Unutrašnje Led osvetljenje

UNUTRAŠNJE LED OSVETLJENJE - Efikasno LED osvetljenje traje duže od običnih sijalica, štedi energiju i pruža ujednačen, jasan pregled sadržaja u uređaju.

dbx-tv
dbx-tv

Uživajte u potpuno novom osećaju zvuka - Kombinacijom tri najnovije napredne tehnologije (Total SonicTM, Total VolumeTM i Total SurroundTM), dbx-tv Vam donosi potpuno uživanje i novi osećaj zvuka sa Vašeg televizora.

Total SonicTM je tehnologija pomoću koje televizor pruža bogate, duboke basove, oštre visoke tonove i 3D surround zvuke. Total VolumeTM je tehnologija najefikasnije kontrole jačine zvuka na televizorima. Total SurroundTM je tehnologija pomoću koje zvuk obuhvata gledaoce u impresivnom doživljaju slušanja, koristeći ugrađene zvučnike na televizoru.

LCD Display
LCD Display

LCD ekran prikazuje željenu temperaturu koju ste postavili ili temperaturu prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj.

Filter anti-2.5pm
Filter anti-2.5pm

Ovaj elektrostatički filter efikasno čisti čak i najmanje čestice u vazduhu koje ljudsko telo ne može da filtrira, čime Vas štiti od negativnih efekata zagađenja. Ova tehnologija takođe povećava otpornost uređaja na vlažnost i plesan, dok klima uređaj održava maksimalan protok vazduha.

Deep sleep (noćni režim rada)
Deep sleep (noćni režim rada)

Poseban režim koji korisnik može da izabere. Ova funkcija će automatski podesiti temperaturu koja omogućava ugodno spavanje, uz minimalnu buku i uštedu energije.

OLED
OLED

OŠTRO, BOGATO, REALISTIČNO - OLED  TV poseduje sopstveno osvetljenje, odnosno svaki piksel proizvodi svetlo željene boje i svetline, pored toga svaki piksel ima mogućnost da se ugasi i upali. To rezultira superiornim nivoom boja koje su postojane i jarke, kao i dubokim tonovima crne boje koja rezultira precizno gledanje iz svakog ugla i u Vašem domu.

JBL
JBL

IMPRESIVAN ZVUK ZA IMPRESIVNU SLIKU - JBL zvučnici oživljavaju zvuk Vašeg VOX OLED televizora tako da možete realistično da ga doživite oko sebe. JBL je lider u dostignućima audio tehnologije, pa se time u potpunosti uklapa uz VOX OLED ekran, koji je vrhunsko dostignuće video tehnologije.

Perivi filter
Perivi filter

Filter unutrašnje jedinice se skida, kako bi mogao lako da se opere. Redovnim pranjem filtera vazduh je čistiji i kvalitetniji.

Hidrofilna aluminijumska folija
Hidrofilna aluminijumska folija

Kvalitet hidrofilne aluminijumske folije je poboljšan za više od 10%. Ulaz i izlaz za rashladni gas su odvojeni, čime se povećava kapacitet hlađenja, ali i osigurava dodatno sekundarno hlađenje.

Brzo hlađenje/grejanje
Brzo hlađenje/grejanje

Puštanje u rad na visokoj frekvenciji povećava kapacitet hlađenja i grejanja i skraćuje vreme potrebno da se postigne zadata temperatura. Možete uživati u željenoj temperaturi već nakon nekoliko trenutaka.

Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi
Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi

Zbog tehnoloških poboljšanja, brzina spoljnog ventilatora se automatski prilagođava temperaturi kondenzacije. Uređaj može da hladi čak i kad je atmosferska temperatura do -10°C.

Inteligentno odmrzavanje
Inteligentno odmrzavanje

Funkcija inteligentnog odmrzavanja kod VOX klima uređaja omogućava da se odmrzavanje startuje automatski, u zavisnosti od vremenskih uslova – po potrebi.

Daljinska kontrola
Daljinska kontrola

Pomoću daljinskog upravljača možete lako upravljati uređajem i podešavati režime rada koji su Vama najadekvatniji u datom trenutku.

3D protok vazduha
3D protok vazduha

Klima koja poseduje ovu opciju omogućava Vam da kombinujete vertikalno i horizontalno usmeravanje vazduha kako biste dobili ravnomernije strujanje vazduha kroz prostoriju.

Dugotrajni filter
Dugotrajni filter

Najnoviji filter dugovečnog trajanja obezbeđuje bolji kvalitet vazduha. Učestalost čišćenja je mnogo manja, a održavanje je mnogo jednostavnije.

Vatrootporna električna kutija
Vatrootporna električna kutija

Novi dizajn električne kontrolne kutije ispunjava više protivpožarne standarde kako bi se sprečilo samozapaljivanje koje može da nastane zbog električnog varničenja unutar uređaja.

Ugrađena odvodna pumpa
Ugrađena odvodna pumpa

U klima uređaj je ugrađena odvodna pumpa koja može da podigne vodu na 120 cm iznad drenažne posude.

Digitalni displej
Digitalni displej

Pomoću digitalnog displeja jednostavnije se proveravaju podešeni parametri i upravlja uređajem ako dođe do problema u radu. Prikazuje podatke kao što su unutrašnja temperatura, željena temperatura, režim rada i slično.

Žičani kontroler
Žičani kontroler

Upravljač koji se postavlja na zid i omogućava jednostavno upravljanje klima uređajem. Najčešće se koristi u poslovnom okruženju.

Veliki displej
Veliki displej

Sjajan novitet u dizajnu panela VOX veš mašina je veliki i inteligentno dizajnirani displej. Pomoću njega se mogu jasnije videti parametri podešene temperature, brzina obrtaja ili odloženi start. Elegantni Supersize displej je obogaćen integrisanim dodatnim funkcijama, koje će odabir programa učiniti lakšim. 

Energetska efikasnost A+++ (-20%)
Energetska efikasnost A+++ (-20%)

Energetska efikasnost A+++ (-20%) - Zahvaljujući inovativnom inverter motoru u kombinaciji sa pažljivo odabranim programima, VOX veš mašine daju odlične rezultate pri svakom pranju. Smanjuju potrošnju električne energije i do 20% u odnosu na potrošnju mašina sa trenutno najvišim energetskim razredom A+++. 

13 kompleta
13 kompleta

U jedan komplet ulaze duboki i plitki tanjir, tanjir za desert, čaša, šolja i tanjirić, pribor za jelo i kafena kašičica. Određeni modeli su kapaciteta 13 ovakvih kompleta.
 

Aqua-logic system
Aqua-logic system

PAMETAN NAČIN DA UŠTEDITE VREME I NOVAC – Zahvaljujući ovoj inovaciji, VOX veš mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Automatski se pokreće ekološki program uštede kojim se skraćuje vreme pranja, a potrošnja vode i električne energije smanjuje za 50%.

Treća korpa
Treća korpa

Korpa pozicionirana u gornjem delu sudomašine predstavlja bezbedno mesto za pranje velikih količina escajga, posebno dužih komada kao što su varjače ili špatule, i na taj način štedi prostor u donjoj korpi za pranje posuđa većih dimenzija.