4K UHD Smart TV

Televizori sa četiri puta većom količinom piksela od Full HD, svaki detalj prikazuje 4 puta jasnije za dodatnu oštrinu slike.

Android
Android

Android Open Source Project je pametni operativni sistem za televizore koji je zasnovan na Linuxu, a razvio ga je Google. Omogućava korisnicima da gledaju i slušaju sadržaje po svojoj želji i u svakom trenutku. 

 

PVR
PVR

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.

Bluetooth
Bluetooth

Bluetooth tehnologija proširuje dostupne mogućnosti TV uređaja. Omogućava bežično povezivanje dodatnih uređaja kao što su bežični zvučnici, slušalice i svi ostali uređaji koji podržavaju Bluetooth.

DTS SOUND
DTS SOUND

Magiju sorround zvuka sada možete da doživite kod kuće uz pomoć VOX televizora koji donosi atmosferu sa stadiona ili koncerta direkno u vaš dom.

OLED
OLED

Organic Light Emission Diode je posebna tehnologija u izradi TV panela koja je apsolutno superirorna u odnosu na konvencionalne panele sa LED pozadinskim osvetljenjem. Kod OLED panela nema prosvetljivanja putem pozadinskog osvetljenja, već diode same emituju svetlost svakog piksela na panelu. To rezultira superiornim nivoom boja koje su postojane i jarke, kao i dubokim tonovima crne boje za precizno gledanje iz svakog ugla.

4K Ultra HD rezolucija
4K Ultra HD rezolucija

4K ili UHD (od Ultra HD) sa četiri puta većom količinom piksela od Full HD, svaki detalj prikazuje 4 puta jasnije za dodatnu oštrinu slike. Ultra HD ima rezoluciju od 3840x2160 piksela - neznatno manju od bioskopskog platna.

HEVC H.265
HEVC H.265

HEVC (High Efficiency Video Coding) poznat i kao H.265, je kodek za video kompresiju. Razvijen je da udvostruči efikasnost kompresije prethodnog standarda H.264/ AVC. HEVC nudi od 25% do 50% bolju kompresiju podataka na istom nivou kvaliteta videa ili znatno poboljšan kvalitet videa pri istoj brzini prenosa podataka. Podržava rezolucije do 8K UHD. Kompresiju podiže na viši nivo, a dobijena slika je prikazana sa mnogo više detalja.

Direct LED pozadinsko osvetljenje
Direct LED pozadinsko osvetljenje

Predstavlja pozadinsko osvetljenje koju emituju LED diode raspoređene celom dužinom iza ekrana. Prednost ovakvog ujednačenog pozadinskog osvetljenja je visok nivo kontrasta, kao i visok nivo osvetljenosti.

HDR
HDR

High Dynamic Range, visoki dinamički opseg slike - odnosi se na dubinu kontrasta na prikazanoj slici: pokret je naglašeniji, a slika uzbudljivija i življa uz širi spektar boja.

HLG
HLG

Hibridna log-gama (HLG) je unazad kompatibilni standard visokog dinamičkog opsega (HDR). Dizajniran je posebno za kablovske, satelitske i antenski TV signal. Pruža mogućnost kodiranja širokog dinamičkog opsega, a istovremeno je kompatibilan sa postojećim standardima prenosa videa. Ovo omgućava reprodukciju HDR kodiranog sadržaja na televizorima koji nisu HD. 

1.07 Billion colors
1.07 Billion colors

Spektar koji čine više od milijardu boja pruža izuzetno prirodnu i vernu sliku.

MEMC
MEMC

Tehnika interpolacije kadra razvijena da poboljša kvalitet i glatkoću video zapisa. Funkcioniše tako što dodaje dodatne kadrove u video zapis, pa se većom brzinom kadrova postižu prirodni pokreti i glatki efekat reprodukcije videa.

Super Resolution
Super Resolution

Softverski algoritam za podizanje rezolucije kada je izvorni video niske rezolucije (TV signal, streaming video, video sa računara, telefona). Što je izvorna rezolucija veća, to je algoritam uspešniji u podizanju iste.

Micro Dimming
Micro Dimming

Tehnologija pojačava kontrast u tamnim regijama slike čime se dobija optimalna količina detalja u tamnim scenama.

Dolby Audio
Dolby Audio

Dolby Audio koristi napredne tehnologije obrade za stvaranje dinamičnog zvučnog doživljaja koji daje dodatnu dubinu zvuka.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolbi Atmos je format surround zvuka. Ova tehnologja proširuje se na postojeće sisteme surround zvuka isticanjem visokih ferkvencija, što doprinosu bioskopskom zvučnom doživljaju.

Sound by JBL
Sound by JBL

Zvučni sistem dizajniran od strane renomiranog brenda audio uređaja JBL. Moćni integriasni TV zvučnici stvoreni za kristalno čist i jasan zvuk bez šumova.

DVB dekoder (T2/C/S2)
DVB dekoder (T2/C/S2)

Emitovanje digitalnog signala slike. U zavisnosti od toga kojim putem se on emituje, postoje sledeći standardi: DVB-C (kabloska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (putem mreže predajnika na zemlji).

CI+ slot
CI+ slot

CI slot pruža mogućnost da preko CI kartice operatera korisnik dobije pristup kodiranim kanalima. Ovaj interfejs se koristi za digitalno emitovanje i štiti korisnika od ilegalnog gledanja plaćenih ili zabranjenih TV kanala. CI kartica eliminiše potrebu za dodatnim set top boksom TV operatera

Miracast / Display Share
Miracast / Display Share

Omogućava bežično povezivanje televizora sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptop računarom. Ove tehnologije rade putem Wi-Fi mreže i neophodno je da oba uređaja budu na istoj mreži da bi se ekran jednog uređaja preslikao na drugi.

WebOS
WebOS

Multitasking operativni sistem zasnovan na jezgru Linuxa za pametne uređaje. WebOS interfejs pruža brz i lak pristup najpopularnijim aplikacijama, filmovima, sportu i muzici na pametnom televizoru. Dizajniran je tako da bude jednostavan, lak za upotrebu, brz i pre svega, zabavan.

Linux
Linux

Jedan od prvih i najrasprostranjenijih operativnih sistema, pa postoji mnoštvo različitih verzija. VOX Linux televizori koriste VEWD OS baziran na Vewd app store.

Anti Blue light filter
Anti Blue light filter

Filter plavog svetla smanjuje količinu plavog svetla prikazanog na ekranu televizora. Zahvaljujući tome, smanjuje se negativno delovanje plave svetlosti i naprezanje očiju

Frameless
Frameless

Veoma tanak okvir ekrana za elegantan izgled televizora koji se uklapa u enterijer, dok prilikom gledanja korisnik ima doživljaj prostrane slike bez ograničenja.

Dual Band WiFi
Dual Band WiFi

S obzirom da dvostruka Wi-Fi frekvencija ima dvopojasni opseg za 2,4 GHz i 5,0 GHz, televizor ima mogućnost da se poveže na jedan od dva opsega u zavisnosti od potrebe i brzine protoka

WiFi integrated
WiFi integrated

Uređaj je spreman za povezivanje i pametnu kontrolu putem aplikacije.

Licencirani Android TV
Licencirani Android TV

Unapređeno iskustvo za korisnika uz novi interfejs i pregršt lako dostupnih aplikacija u Play Store prodavnici.

 

QLED
QLED

Jarke boje, zavidan kontrast i poboljšano emitovanje svetlosti zahvaljujući tehnologiji kvantnih tačaka .

Dolby Vision
Dolby Vision

 Veći dinamički opseg pruža podjednako izražene detalje i za svetlije i za tamnije boje čime poboljšava oštrinu i kontrast slike.

Google assistant
Google assistant

Koristite daljinski upravljač koji ima mikrofon u sebi i glasovnom pretragom pustite omiljeni film, seriju ili muzički spot na YouTube.

Chromecast
Chromecast

Omogućava kontrolu sadržaja pomoću aplikacije na telefonu, tabletu ili bio kom smart uređaju.