Klima uređaji

Klima uređaji

Inverter
Inverter

Napredna tehnologija koja reguliše brzinu rada kompresora, čime se smanjuje potrošnja energije i brže postiže željena temperatura. Sa inverterom, obrtni momenat kompresora i ventilatora spoljašnje jedinice su elektronski podešeni (prilagođavajući se specifičnim uslovima), tako da se spoljna jedinica sporije hladi.

Wi-Fi Ready
Wi-Fi Ready

Wi-Fi vam omogućava da lako kontrolišete klima uređaj sa bilo kog mesta putem aplikacije AC freedom sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara. Uređaj možete uključiti čak i iz kancelarije, a nijedan dodatni nalog nije potreban za korišćenje ove funkcije.

Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)
Automatsko čišćenje (samo-čišćenje)

Bakterije i drugi štetni organizmi lako se umnožavaju u klima uređajima zbog prisutnosti vlage. Međutim, funkcija "samočišćenja" unutrašnje jedinice je način rada koji se obično uključuje nakon hlađenja i suši unutrašnju jedinicu tako da se ne bi razvile plesni, gljivice i drugi štetni mikroorganizmi.

Ionizer
Ionizer

Joni su na elektrisane čestice vazduha, važne za zdravlje respiratornog sistema i tela u celini, jer stimulišu cirkulaciju. Klima uređaj koja ima jonizator smanjuje negativne efekte na minimum, stvarajući negativne jone koji se kače na čestice vazduha koje su pozitivno naelektrisane, poput prašine i drugih čestica u vazduhu, uništavajući ih tokom samog procesa.

Vitamin C filter
Vitamin C filter

Vitamin C filter, glavni antioksidans na svetu, obogaćuje vazduh u sobi. Klima uređaj ispunjava vazduh vitaminom C koji ima pozitivan efekat na kožu, smanjuje nivo stresa i doprinosi dodatnoj svežini vazduha. Ovaj filter može funkcionisati do 2 godine.

LCD Display
LCD Display

LCD ekran prikazuje željenu temperaturu koju ste postavili ili temperaturu prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj.

Filter anti-2.5pm
Filter anti-2.5pm

Ovaj elektrostatički filter efikasno čisti čak i najmanje čestice u vazduhu koje ljudsko telo ne može da filtrira, čime vas štiti od negativnih efekata zagađenja. Ova tehnologija takođe povećava otpornost uređaja na vlažnost i plesan, dok klima uređaj održava maksimalni protok vazduha.

Deep sleep (noćni režim rada)
Deep sleep (noćni režim rada)

Poseban režim koji korisnik može da izabere. Ova funkcija će automatski podesiti temperaturu koja omogućava ugodno spavanje, uz minimalnu uštedu buke i energije.

Perivi filter
Perivi filter

Filter unutrašnje jedinice se skida, kako bi mogao lako da se opere. Redovnim pranjem filtera vazduh je čistiji i kvalitetniji.

Hidrofilna aluminijumska folija
Hidrofilna aluminijumska folija

Kvalitet hidrofilne aluminijumske folije je poboljšan za više od 10%. Ulaz i izlaz za rashladni gas su odvojeni, čime se povećava kapacitet hlađenja, ali i osigurava dodatno sekundarno hlađenje.

Brzo hlađenje/grejanje
Brzo hlađenje/grejanje

Puštanje u rad na visokoj frekvenciji povećava kapacitet hlađenja i grejanja i skraćuje vreme potrebno da se postigne zadata temperatura. Možete uživati u željenoj temperaturi već nakon nekoliko trenutaka.

Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi
Hlađenje pri nižoj okolnoj temperaturi

Zbog tehnoloških poboljšanja, brzina spoljnog ventilatora se automatski prilagođava temperaturi kondenzacije. Uređaj može da hladi čak i kad je atmosferska temperatura do -10C.

Inteligentno odmrzavanje
Inteligentno odmrzavanje

Funkcija inteligentnog odmrzavanja kod VOX klima uređaja omogućava da se odmrzavanje startuje automatski, u zavisnosti od vremenskih uslova – po potrebi.

Daljinska kontrola
Daljinska kontrola

Pomoću daljinskog upravljača možete lako upravljati uređajem i podešavati režime rada koji su vama najadekvatniji u datom trenutku.

3D protok vazduha
3D protok vazduha

Klima koja poseduje ovu opciju omogućava vam da kombinujete vertikalno i horizontalno usmeravanje vazduha kako biste dobili ravnomernije strujanje vazduha kroz prostoriju.

Dugotrajni filter
Dugotrajni filter

Najnoviji filter dugovečnog trajanja obezbeđuje bolji kvalitet vazduha. Učestalost čišćenja je mnogo manja, a održavanje je mnogo jednostavnije

Vatrootporna električna kutija
Vatrootporna električna kutija

Novi dizajn električne kontrolne kutije ispunjava više protivpožarne standarde kako bi se sprečilo samozapaljivanje koje može da nastane zbog električnog varničenja unutar uređaja.

Ugrađena odvodna pumpa
Ugrađena odvodna pumpa

U klima uređaj je ugrađena odvodna pumpa koja može da podigne vodu na 120 cm iznad drenažne posude.

Digitalni displej
Digitalni displej

Pomoću digitalnog displeja jednostavnije se proveravaju podešeni parametri i upravlja uređajem ako dođe do problema u radu. Prikazuje podatke kao što su unutrašnja temperatura, željena temperatura, režim rada i slično.

Žičani kontroler
Žičani kontroler

Upravljač koji se postavlja na zid i omogućava jednostavno upravljanje klima uređajem. Najčešće se koristi u poslovnom okruženju.