Kombinovani frižideri sa zamrzivačem dole

Frižideri

VOX frižideri ne samo da održavaju namirnice svežim, već se savršeno uklapaju u vaš dizajn kuhinje i olakšavaju svakodnevni život.

Lako čišćenje unutrašnjosti
Lako čišćenje unutrašnjosti

Unutrašnjost je prilagođena tako da su ivice zaobljene i kablovi sakriveni, pa je čišćenje bezbedno i jednostavno

ZeroClearance
ZeroClearance

Vrata uređaja se otvaraju pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider ili zamrzivač smešten u uglu prostorije.

MultiCooling
MultiCooling

Multi Cooling tehnologija podrazumeva trodimenzionalno kruženje vazduha, što osigurava ravnomerno hlađenje svih namirnica u svakom uglu uređaja. Hrana duže zadržava ukus, boju i teksturu, kao i nutritivne vrednosti.

WaterDispenser
WaterDispenser

Dispenzer je u ravni sa vratima, elegantan i doprinosi minimalističkom dizajnu za osvežavajuću vodu na dohvat ruke.

QuickCool
QuickCool

Za izuzetno brzo hlađenje hrane i pića.

EcoMode
EcoMode

Aktiviranjem režima obezbeđuje optimalna temperatura u uređaju sa manjom potrošnjom energije.

QuickFreeze
QuickFreeze

Izuzetno niska temperatura za brzo zamrzavanje namirnica.

ReverseDoor
ReverseDoor

Zahvaljujući promenljivoj strani otvaranja vrata omogućava se prilagođavanje uređaja prostoru. Korisnik može kombinovati dva uređaja koji će stajati jedan pored drugog - samostojeći firžider i vertikalni zamrzivač ili čak dva frižidera.

Accessories
Accessories

U zavisnosti od modela, praktični aksesoari mogu biti: različiti modeli posuda za led, postolje za jaja, držač za flaše ili korpa u zamrzivaču.

CoolAir Zone
CoolAir Zone

Ova fioka je najhladniji deo frižidera gde pomoću specijalne tehnologije, hladan vazduh ulazi direktno u fioku, ne utičući na temperaturu ostatka firžidera.  Temperatura vazduha u fioci je idealna za čuvanje  osetljivih namirnica poput mesa i ribe.

LedLighting
LedLighting

LedLighting pruža izuzetnu osvetljenost i jasniju preglednost. Pored znatno bolje osvetljenosti, LED osvetljenje ima duži vek trajanja i štedi električnu energiju.

HumidityControl
HumidityControl

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kog korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu voća i povrća.

TouchPanel
TouchPanel

Elegant TouchPanel za jednostavnu kontrolu temperature i selekciju željenog režima rada.

NoFrost
NoFrost

 No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga na zidovima uređaja i namirnicama, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina hrane i olakšava čišćenje i održavanje.

LessFrost
LessFrost

Less Frost tehnologija funkcioniše pomoću skrivenih cevi isparivača koje kruže oko odeljka zamrzivača, pa se na taj način postiže ujednačeno i stabilno emitovanje vazduha. Na ovaj način se obezbeđuje brzo i efikasno hlađenje koje smanjuje stvaranje naslaga leda.