Širina 45 cm

Mašine za pranje sudova

VOX mašine za pranje sudova neguju posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz njihov izuzetno tihi rad, kuhinja postaje mesto za uživanje, bez brige o zaprljanim sudovima.

10 kompleta
10 kompleta

Mašina za pranje sudova ima kapacitet pranja od 10 kompleta, ali njena fleksibilna unutrašnjost omogućava pranje različitih predmeta sa različitim rezultatima.

FlexiShelves
FlexiShelves

Kako bi se dobilo više prostora za veliko posuđe u gornjoj korpi, police za šolje i čaše su fleksibilne i podesive po visini.

TabletReady
TabletReady

Aktivacijom ove funkcije, uspostavlja se optimalna temperatura za rastvaranje deterdženta u tableti, čime se osigurava se maksimalna efikasnost pranja i performansi odabranog programa.

TopNozzle
TopNozzle

Pored standardnih mlaznica, pojedine sudomašine poseduju dodatnu gornju, a njihova kombinacija raspršuje vodu sa tri strane, čime se postižu maksimalni rezultati pranja.

HiddenHeater
HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grejača, sprečava se formiranje naslaga kamenca i na taj način se produžava njegov radni vek. 

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

OverFlowProtection
OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se sprečilo prelivanje.

TripleFilter
TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije sprečavaju da ostaci hrane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

QuickWash 30
QuickWash 30"

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.