Širina 60 cm

Mašine za pranje sudova

VOX mašine za pranje sudova neguju posuđe na brižan i delikatan način, tako da postaje čisto i blistavo. Uz njihov izuzetno tihi rad, kuhinja postaje mesto za uživanje, bez brige o zaprljanim sudovima.

12 kompleta
12 kompleta

Sudomašine kapaciteta 12 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

15 kompleta
15 kompleta

Sudomašine kapaciteta 15 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

13 kompleta
13 kompleta

Sudomašine kapaciteta 13 kompleta odgovaraju velikim domaćinstvima sa velikim brojem korisnika.

Treća korpa
Treća korpa

Korpa pozicionirana u gornjem delu sudomašine predstavlja bezbedno mesto za pranje velikih količina escajga, i na taj način štedi prostor u donjoj korpi za pranje posuđa većih dimenzija.

FlexiShelves
FlexiShelves

Kako bi se dobilo više prostora za veliko posuđe u gornjoj korpi, police za šolje i čaše su fleksibilne i podesive po visini.

3 ExtraOptions
3 ExtraOptions

U kombinaciji sa selektovanim programom, odabirom opcije Extra higijena podešava se temperatura i dužina programa, čime se postiže besprekorna čistoća posuđa.Opcija Extra ispiranje ukloniće sve vrste fleka sa sudova, dok Extra sušenje garantuje da će posuđe biti potpuno suvo nakon završenog ciklusa. 

TabletReady
TabletReady

Aktivacijom ove funkcije, uspostavlja se optimalna temperatura za rastvaranje deterdženta u tableti, čime se osigurava se maksimalna efikasnost pranja i performansi odabranog programa.

EcoWash
EcoWash

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

HiddenHeater
HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grejača, sprečava se formiranje naslaga kamenca i na taj način se produžava njegov radni vek. 

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

OverFlowProtection
OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se sprečilo prelivanje.

TripleFilter
TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije sprečavaju da ostaci hrane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode.

ChildLock
ChildLock

Funkcija za sigurnosno zaključavanje je tu da spreči neželjenu aktivaciju uređaja, na primer tokom dečije igre.

QuickWash 30
QuickWash 30"

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.