Side by side frižideri

Frižideri

VOX frižideri ne samo da održavaju namirnice svežim, već se savršeno uklapaju u vaš dizajn kuhinje i olakšavaju svakodnevni život.

Velika zapremina
Velika zapremina

Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka Vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

Lako čišćenje unutrašnjosti
Lako čišćenje unutrašnjosti

Unutrašnjost je prilagođena tako da su ivice zaobljene i kablovi sakriveni, pa je čišćenje bezbedno i jednostavno

ADT Fresh
ADT Fresh

Tehnologijom prečišćavanja vazduha pomoću aktivnog uglja, neželjeni mirisi ostaju na filteru i sprečava se njihovo mešanje. Sada namirnice duže ostaju sveže i čuvaju autentičnu aromu, dok unutrašnjost odiše svežinom pri svakom otvaranju.

ZeroClearance
ZeroClearance

Vrata uređaja se otvaraju pod uglom od 90°, pri čemu širina uređaja ostaje ista kao kada su vrata zatvorena. Fioke se nesmetano otvaraju čak i kada je frižider ili zamrzivač smešten u uglu prostorije.

MultiCooling
MultiCooling

Multi Cooling tehnologija podrazumeva trodimenzionalno kruženje vazduha, što osigurava ravnomerno hlađenje svih namirnica u svakom uglu uređaja. Hrana duže zadržava ukus, boju i teksturu, kao i nutritivne vrednosti.

InverterCompressor
InverterCompressor

Inverter kompresor je inovativno tehnološko rešenje koje omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, obezbeđujući neometano hlađenje uz smanjenje temperaturnih oscilacija i potrošnje električne energije, dok je radni vek znatno produžen u odnosu na konvencionalni motor.

WaterDispenser
WaterDispenser

Dispenzer je u ravni sa vratima, elegantan i doprinosi minimalističkom dizajnu za osvežavajuću vodu na dohvat ruke.

MetalCooling
MetalCooling

MetalCooling tehnologija održava hladan vazduh i željenu temperaturu unutar frižidera, pa namirnice ostaju sveže čak i usled učestalog otvaranja vrata.

DispenserTap
DispenserTap

Dispenzer sa priključkom na vodovod oslobađa korisnika obaveze punjenja rezervoara. Prilikom instaliranja, neophodno je pre upotrebe frižider povezati sa vodovodnom mrežom kako bi sveža voda uvek bila dostupna.

HomeBar
HomeBar

Omiljene namirnice, grickalice, čokoladice ili pića su uvek na dohvat ruke zahvaljujući mini vratima smeštenim na glavnim vratima frižidera.

QuickCool
QuickCool

Za izuzetno brzo hlađenje hrane i pića.

OpenDoorAlarm
OpenDoorAlarm

Alarm će se oglasiti ukoliko su vrata uređaja otvorena, ili ukoliko uređaj nije u potpunosti zatvoren. Zatvaranjem vrata alarm se automatski isključuje.

EcoMode
EcoMode

Aktiviranjem režima obezbeđuje optimalna temperatura u uređaju sa manjom potrošnjom energije.

QuickFreeze
QuickFreeze

Izuzetno niska temperatura za brzo zamrzavanje namirnica.

DoorLock
DoorLock

Ručka sa bravicom za zaključavanje.

Accessories
Accessories

U zavisnosti od modela, praktični aksesoari mogu biti: različiti modeli posuda za led, postolje za jaja, držač za flaše ili korpa u zamrzivaču.

IceMaker
IceMaker

Pogodan za pravljenje kockica leda ili uvek dostupan izdrobljeni led, za uvek dostupne osvežavajuće napitke.

ModeControl Display
ModeControl Display

Elegantan LED displej omogućava selekciju različitih režima rada, ali nudi i brojne dodatne funkcionalnosti, u odnosu na standardan displej. Korisnik ima mogućnost prilagođavanjatemperature i rada uređaja u skladu sa svojim potrebama.

HarmonyLine
HarmonyLine

Podrazumeva sofisticirani dizajn unutrašnjosti koji čine ravne linije i glatke površine za više stila i dodatni komfor korišćenja. Spoj raskošne zapremine, modernog dizajna, tehnologije i elegantne unutrašnjosti, čine harmoničnu celinu za novu dimenziju svežine.

Total No Frost
Total No Frost

Total No Frost tehnologija automatskog otapanja leda kod frižidera i zamrzivača sprečava formiranje ledenih naslaga, uz lakše održavanje i uštedu energije.

LedLighting
LedLighting

LedLighting pruža izuzetnu osvetljenost i jasniju preglednost. Pored znatno bolje osvetljenosti, LED osvetljenje ima duži vek trajanja i štedi električnu energiju.

FreshConvert
FreshConvert

Fioka koja se pomoću slajdera može prilagoditi u zavisnosti od potreba. Ukoliko je dovod otvoren fioka će biti najhladniji deo frižidera idealan za čuvanje osetljivih namirnica, dok zatvoren dovod čini fioku idealnom za čuvanje voća i povrća.

HumidityControl
HumidityControl

Fioka sa zasebnim Humidity Control slajderom, pomoću kog korisnik podešava cirkulaciju vazduha i nivo vlage za produženu svežinu voća i povrća.

GlassDoor
GlassDoor

Sa posebnom preciznošću i posvećenošću dizajnirana staklena vrata frižidera, akcenat na  visokom sjaju i trajnosti površina uz eleganciju black piano završnice.

VacationMode
VacationMode

Režim je idealan tokom dužeg odsustva, kojim se isključuje frižider, a održava rad zamrzivača.

HolidayMode
HolidayMode

Režim je idealan tokom dužeg odsustva, kojim se isključuje frižider, a održava rad zamrzivača.

NoFrost
NoFrost

 No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga na zidovima uređaja i namirnicama, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina hrane i olakšava čišćenje i održavanje.

ChildLock Display
ChildLock Display

Aktiviranjem ovog režima se zaključava displej kako ne bi došlo do nenamerne promene režima rada.