Ugradne mašine za pranje sudova

Ugradna tehnika

Uklapamo se u vaš životni stil: pronađite baš svaki uređaj ugradne tehnike koji vam je potreban za uštedu prostora i maksimalnu efikasnost.

10 kompleta
10 kompleta

Mašina za pranje sudova ima kapacitet pranja od 10 kompleta, ali njena fleksibilna unutrašnjost omogućava pranje različitih predmeta sa različitim rezultatima.

12 kompleta
12 kompleta

Mašina za pranje sudova ima kapacitet pranja od 12 kompleta, ali njena fleksibilna unutrašnjost omogućava pranje različitih predmeta sa različitim rezultatima.

13 kompleta
13 kompleta

Mašina za pranje sudova ima kapacitet za pranje do 13 kompleta, a njena prilagodljiva unutrašnjost omogućava različite postavke za izuzetne rezultate pranja.

TabletReady
TabletReady

Aktivacijom ove funkcije, uspostavlja se optimalna temperatura za rastvaranje deterdženta u tableti, čime se osigurava se maksimalna efikasnost pranja i performansi odabranog programa.

TopNozzle
TopNozzle

Pored standardnih mlaznica, pojedine sudomašine poseduju dodatnu gornju, a njihova kombinacija raspršuje vodu sa tri strane, čime se postižu maksimalni rezultati pranja.

HiddenHeater
HiddenHeater

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za zaštitu grejača, sprečava se formiranje naslaga kamenca i na taj način se produžava njegov radni vek. 

DelayStart
DelayStart

Aktiviranjem ove opcije moguće je odložiti početak ciklusa pranja i do 24h. Vremenski intervali zavise od modela.

OverFlowProtection
OverFlowProtection

Specijalno dizajniran sistem registruje curenje, prekida rad i automatski izbacuje vodu iz mašine kako bi se sprečilo prelivanje.

TripleFilter
TripleFilter

Tri vrste filtera (mikro, grubi i metalni) koji prilikom procesa filtracije sprečavaju da ostaci hrane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode.

QuickWash 30
QuickWash 30"

Brzi program od 30 minuta koji kombinuje pranje i ispiranje sudova na temperaturi od 40°.

AutoDoor
AutoDoor

Automatska vrata omogućavaju efikasniji proces sušenja sudova uz manju potrošnju energije. Nakon završenog ciklusa pranja, vrata se automatski  otvaraju i oslobađa se višak pare, a sudovi se bolje suše na svežem vazduhu bez dodatne aktivacije motora.

AquaZone
AquaZone

Mehanički preusmerivač koji usmerava vodu ka donjim ili gornjim prskalicama bez upotrebe električnog motora. Zahvaljujući ovom mehanizmu, moguće je postići manju potrošnju vode jer se efikasnost prskalica bazira na jačem pritisku, a ne na količini potrošene vode.

JetWash
JetWash

Najbrži program pranja koji za samo 14 minuta može oprati sudove koji su manje zaprljani, poput šoljica za kafu i čaj.

SoftShelves
SoftShelves

Gumirani dodaci na policama za čaše i šolje dodatno će zaštititi nežne staklene i keramičke ivice i osiguraće da ne skliznu iz ležišta tokom procesa pranja.

SlidingDoor
SlidingDoor

Revolucionarni sistem kliznih vrata omogućava da se dekorativna ploča podigne i do 8cm kako bi se savršeno uklopila sa postoljem.

MachineClean
MachineClean

Program samočišćenja koji je potrebno aktivirati jednom na svakih mesec do dva kako bi se temeljno očistila unutrašnjost mašine.

HalfLoad
HalfLoad

Opcija omogućava performanse pranja kada sudomašina nije puna, koristi se samo donja ili gornja korpa, u zavisnosti od modela. Ova tehnologija štedi energiju i vodu smanjujući njihovu potrošnju u odnosu na popunjenost mašine.

QuickSlide
QuickSlide

Brzo i jednostavno punjenje i pražnjenje sudomašine. Nema napora pri stavljanju i vađenju sudova, zahvaljujući glatkim šinama na gornjoj korpi.

ExtraHygiene
ExtraHygiene

Dodatna opcija higijene obezbeđuje maksimalnu higijenu pranjem posuđa na visokim temperaturama. Povećava temperaturu vode tokom poslednjeg ispiranja kako bi se eliminisale bakterije do 99.9999%.

EcoProgram
EcoProgram

Ekonomični režim pranja koji koristi niže temperate pranja i ispiranja i optimalnu potrošnju vode, a sve to uz očuvanje izuzetne efikasnosti pranja.

TabletDispenser
TabletDispenser

Klizni dispanzer detrdženta omogućava tiho izbacivanje tableta. Dodatno, sa preciznim doziranjem deterdženta, postižemo besprekoran sjaj svih vrsta sudova, uz dodatnu prednost lakoće čišćenja.

EasyTouch
EasyTouch

Brz i intuitivan dodir ekrana omogućava jednostavan pristup svim funkcijama. Dodirnite i doživite razliku u jednostavnosti svakog koraka, prilagodite podešavanja jednostavnim potezom prsta.

CutleryBox
CutleryBox

Korpa za pribor nije samo praktično, već je i pametno rešenje za organizaciju sudova. Fleksibilnost dolazi do izražaja jer se može pomerati na levu i desnu stranu ili potpuno ukloniti, obezbeđujući dovoljno prostora čak i za veće posuđe.

3rd Basket
3rd Basket

Korpa pozicionirana u gornjem delu sudomašine predstavlja bezbedno mesto za pranje velikih količina escajga, i na taj način štedi prostor u donjoj korpi za pranje posuđa većih dimenzija.

Super 50
Super 50