LED 32SWH559B

LED 32SWH559B

Šifra artikla: 32SWH559B
Barkod: 8606019607449
Šifra proizvođača: 32SWH559B
  • 32 inča
    32SWH559B
3 godine
0,00 RSD
15.990,00 RSD
15.990,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
HEVC H.265
HEVC (High Efficiency Video Coding) poznat i kao H.265, je kodek za video kompresiju. Razvijen je da udvostruči efikasnost kompresije prethodnog standarda H.264/ AVC. HEVC nudi od 25% do 50% bolju kompresiju podataka na istom nivou kvaliteta videa ili znatno poboljšan kvalitet videa pri istoj brzini prenosa podataka. Podržava rezolucije d...
PVR

PVR

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.
CI+ slot
CI slot pruža mogućnost da preko CI kartice operatera korisnik dobije pristup kodiranim kanalima. Ovaj interfejs se koristi za digitalno emitovanje i štiti korisnika od ilegalnog gledanja plaćenih ili zabranjenih TV kanala. CI kartica eliminiše potrebu za dodatnim set top boksom TV operatera
Dolby Audio
Dolby Audio koristi napredne tehnologije obrade za stvaranje dinamičnog zvučnog doživljaja koji daje dodatnu dubinu zvuka.
DVB dekoder (T2/C/S2)
Emitovanje digitalnog signala slike. U zavisnosti od toga kojim putem se on emituje, postoje sledeći standardi: DVB-C (kabloska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (putem mreže predajnika na zemlji).
HD ready rezolucija
High Definition ready je osnovni standard prikaza slike na televiziji, koji označava rezoluciju slike 1366x768 po visini (vertikala) od 720 piksela, odnosno 720 linija koje idu po horizontali. Označava visoku definiciju i veći kvalitet slike.
HDR

HDR

High Dynamic Range, visoki dinamički opseg slike - odnosi se na dubinu kontrasta na prikazanoj slici: pokret je naglašeniji, a slika uzbudljivija i življa uz širi spektar boja.
Linux
Jedan od prvih i najrasprostranjenijih operativnih sistema, pa postoji mnoštvo različitih verzija. VOX Linux televizori koriste VEWD OS baziran na Vewd app store.
Miracast / Display Share
Omogućava bežično povezivanje televizora sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptop računarom. Ove tehnologije rade putem Wi-Fi mreže i neophodno je da oba uređaja budu na istoj mreži da bi se ekran jednog uređaja preslikao na drugi.
Super Resolution
Softverski algoritam za podizanje rezolucije kada je izvorni video niske rezolucije (TV signal, streaming video, video sa računara, telefona). Što je izvorna rezolucija veća, to je algoritam uspešniji u podizanju iste.
WiFi integrated
Uređaj je spreman za povezivanje i pametnu kontrolu putem aplikacije.
OSNOVNE INFORMACIJE
Dijagonala ekrana
32 inča
Tip ekrana
Direct LED slim
Rezolucija ekrana
HD Ready (1366x768)
Energetska klasa
E
Smart
Da
Boja
Crna
Garancija
3 godine
Smart OS
Linux (Vewd OS)
Vidi još
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Odziv slike
600 CMP
Tip tjunera
DVB-T2/C/S2
Snaga zvučnika
2 x 6W RMS
Ostalo
HDR10, Dolby Audio, Dolby Digital Plus, Hotel Mode, Multilanguage OSD, PVR, Sleep Timer, Miracast, Hbbtv, Super resolution
Priključci
HDMI x 2, USB x 1, Headphone out, Audio in, Antenna Input, YPbPr in, OPTIC OUT, SCART, ETHERNET in
Tip postolja
Nožice
H.264, H.265
Da
Vidi još
SMART FUNKCIJA
Smart TV
Da
SMART aplikacije
Netflix, Amazon prime video, YouTube
Wi-Fi
WI-FI integrisan
Vidi još
DIMENZIJE I TEŽINA
Neto težina
4.1 kg
Vesa standard
75 x 75
Dimenzije uređaja sa postoljem (ŠxVxD)
726x479x176 mm
Bruto težina
5.1 kg
Dimenzije spakovanog uređaja (ŠxVxD)
796x530x128 mm
Vidi još
Treba Vam pomoć?

Treba Vam pomoć?

Vox electronics gleda da svojim korisnicama uvek obezbedi potrebne informacije. Pogledajte linkove ispod ukoliko naručujete rezervni deo, interesujete se o servisu ovog uređaja, prijavljujete kvar ili su Vam potrebna uputstva i ostala dokumenta za Vaš uređaj.
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas

Okrenite nas putem telefona za više informacija - 022 408 799

Najčešća pitanja
Najčešća pitanja

Ako imate nedoumice, potražite odgovore u sekciji najčešćih pitanja.

Trenutno nema komentara

Slični proizvodi